Roadtrip till.. Hudik!

Haha idag vart det en mysig liten roadtrip till Hudiksvall.. Jag, Emilia, Suss och Emma åkte iväg och på vägen stannade vi på några loppisar som vi såg och hade allmänt mysigt. I Hudik gjorde vi egentligen inte så mycket, gick på Abert och Herbert som var en typisk Daniela-affär! Roligt krimskrams för ett hyffsat pris så det var jättekul! Jag fyndade dessutom på loppis också. Sen käka vi lite och fikade lite och fyndade lite till.. En riktig härlig dag fylld med en massa skratt såklart!

Säljer lite kläder

Idag är jag tillbaka i Sundsvall efter en lång lång helg hemma men student och en massa firande! Men nu sitter jag här i lägenheten och försöker sälja bort lite kläder från garderoben gå in och kika här..
Hoppas jag får någonting sålt! :D

Imorgon blir det jobb på Pagelle igen, det ska bli kul och sen hoppas jag på att få träffa Sundsvall tjejerna något snart!

Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli..

Nu är det banne mig sommarlov och det kryper i hela kroppen. Idag ska jag på studentfirande av Mattias kusin Axel och på fredag tar bästa syrran studenten! En otroligt rolig vecka! Jag hoppas bara vädret blir bättre!

I torsdags hade vi kick-out med klassen och Communicare-gänget. Temat var College-fest. Det blev en hellyckad kväll, så himla roligt! Kommer faktiskt sakna klassen under sommaren! Igår var jag på Pagelle för andra gången och till veckan blir det nån gång till för att komma in i det hela. Jag tycker det är så roligt med de söta små tanterna som kommer in!

Nu kommer snart Mattias, shit vad jag har längtat efter honom den här gången! Men nu blir det långhelg tillsamman, MYYS! :)

Här kommer lite bilder från helgen OBS det är en fake mage! ;)




PÖSS

RSS 2.0