Lillnyår

Har haft en mysig kväll med Matte, Filippa och Erik. God mat och film.


Jul kul mul ful hjul


Tell the world I'm coming home

Sitter på tåget på väg hem till Östersund. Ska bli en så mysig helg med julbak och julstämning! Jag ska passa på att samla energi för till veckan blir det hårdkörning med B-rapporten som ska vara klar några dagar efter jul..

Idag var det tenta och jag kände mig väldigt lugn av någon konstig anledning hade inte pluggat särskilt mycket.. Men det gick bra tillslut och jag känner att jag har klarat den, så nu behöver jag inte fundera på det! :)

Adjöken sa fröken!


Green eyes

Fick Jennifers gröna linser som hon fick i Glossybox! :) provar dem idag, får se om någon märker! TIHI!!


Dags att ta tag i livet


En rosa dag!

Idag har jag försökt pluggat hela dagen men kan nog knappt få ihop 1,5 timmes effektivt plugg.. Jag är sämst och jag vet det men det måste ändå bero på att jag känner mig lugn så jag har tid att sega på? Eller är jag bara lat?

Det ända som uppmuntrar i plugget är färger och idag är det en rosa dag! (Och JA, jag gick och målade läpparna i 10 min för att slippa plugga!)


En shoppaholics kvällsnöje..

Jag är så sjukt shoppingsugen nu så jag börjar bli orolig att det är något seriöst fel på mig.. Jag har spenderat flera timmar ikväll och bara surfat runt och kollat på kläder och sånt! Hittade en sjukt snygg jacka och en äckligt snygg väska men som dock är lika äckligt dyr! Haha
 
Bilderna är tagna från: tuvamalmo.blogg.se
                             
 
Idag vart det lite plugg för att samanställa de sista frågorna inför skittentan på fredag! Dock vart det ännu mer skratt och snack men det gör ingenting för det behövde jag nog idag. Har kännt mig så himla deppig på sistone men vet inte riktigt vad det beror på.. Jag är rätt så stressad över skolan men brukar aldrig låta det ta över mig så.. hm, får ta och rycka upp mig tror jag!
 
 

Lite roligt

Haha testa den här! Var lite roligt tycker jag.. Känns på något sätt att det kan stämma, för jag och Mattias fick helt olika.. Vill inte skriva vad jag fick för då förstör jag det för er andra! ;)


Jag sitter här och äter frukost.. heela dagen låång!


Mitt knasiga huvud

Är nu hemkommen efter en fullspäckad helg hemma i Östersund. Det har varit lucia hit och lucia dit, film och fikamys med Amanda, kvalitetstid med mamma och en massa där i mellan! Igår fick jag för mig att jag var ledig idag men kom på i sista sekund att jag inte var det.. Så i morse tog jag tåget till Sundsvall ochjag vart vara ca 5 min sen till föreläsningen trots väntan på ersättningsbuss i Torpshammar! Mycket att ta in på skolan om B-rapport och tentan som är på fredag. Det blir råpluggden här veckan!! Nu har vi fått nytt golv i köket, det vart fint tycker jag!

Nä nu ska jag plugga! Häjhäj


Godnatt från tröttmössan

Ja jag ska gå och lägga mig nu! Och ja jag har sovit en timme på eftermiddagen idag och jag är ändå trött! Det är något fel på mig ibland! Hur kan jag vara så jädrans trött!?

I morgon blir det plugg på förmiddagen och sen bär det av hem mot Östersund för en riktigt mysig helg! Bara tåget går på rälsen så är det lugnt!

Godnatt!!


Äkta vinterkyla och skumtomtefudge

Fyyyy satan vilken jävla kyla det är!! Och blir inte bättre av att bussarna är helt efterblivna så fort det kommer snö så i dag har jag sammanlagt väntat på bussen i kylan i 40 min!! Inga långkallingar hade jag heller, måste införskaffa det snarast!!
 
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
 
 
När jag kom hem idag tänkte jag vara lite pysslig och baka julgodis! Skumtomtefudge skulle det bli men ja.. jag vet inte vad det blev, en rosa pannkaka! Typ.. haha men god var den i alla fall! Måste nog göra om och se vart det gick fel för det smakade gudomligt gott ändå!
 
PÖSS

Kyyyyyyla! Ska åka in och träna nu, men satan vad kallt det är!! Tänk att det dessutom brukar vara dubbelt så kallt!! Hur klarar vi oss!?! Gaaaah! Har pälsat på mig nu iaf!


1:a advent

Åh första advent och det är ett riktigt tjock lager snö ute, känns för perfekt för att vara sant! Dock är det svinkallt ute och ska tydligen bli ännu kallare i veckan.. Brr! Men det är något med luften som gör att man känner sig så frisk och pigg av att andas in den. Jag och Mattias tog en liten sväng till affären i det härliga vinter vädren men kände att jag var sliten efter fredagens julfest då jag var helt svinfärdig när jag kom hem! Haha! Därför har det varit soffläge resten av dagen, kanske borde passa på att plugga lite när jag inte orkar göra något annat? Hm, får se om jag orkar lyfta böckerna.. Ja, jag är sjukt seg!

Häjdå

RSS 2.0