Tattoos

Jag är lite sugen på en tatuering, gärna i nacken.. Här är lite inspiration på vad jag är inne på!


Freeeeeedag!

Det är fredag och redan har det gått 1 vecka av praktiken! Jag är så himla nöjd över min plats, skulle inte velat vara nån annan stans!

Nu sitter jag och väntar på tåget hem till Östersund, ikväll blir det nyårsrevyn och spelkväll!

Jag ska sova på tåget för jag är såååå trött efter att jag gått upp i ottan hela veckan, känns tungt att det är det man har att se fram emot resten av livet, suck!


Inspiration.


Rabatthäften, kaffe och orienteringskartor

Ja orden i rubriken beskriver min tredje praktikdag ganska perfekt! Varje dag börjar med fika eftersom grabbarna på förvaltningsdriften (tror jag det heter) börjar tidigare än oss så har de fika ungefär den tiden vi kommer och de vill gärna fika tillsammans så att viktiga grejer kan tas upp om det behövs! Efter det ska jag gå en runda i varuhuset för att se att allt ser bra ut och ingenting står fel. Sen var det idag dags för mig att göra mitt första praktiska arbete egentligen och det var att uppdatera orienteringskartorna, i och med att butiker har flyttat, försvunnit och tillkommit. Detta gjorde jag på förmiddagen och vips var det lunch, åt lunch, drack kaffe (igen) och efter lunch gjorde jag klart kartorna! :) Efter det fick jag ett nytt uppdrag som var att maila och sammanställa mail över vilka som skall vara med i olika erbjudanden och vad de vill ha för erbjudanden, Birsta City kommer att ha 5års jubileum sista veckan av min praktik så jag kommer att få vara med mycket i planering och utförandet av det också, vilket jag ser fram emot jättemycket! Ja men precis när jag skulle börja mig nya uppgift var det dags för eftermiddagsfika så tiden gick med andra ord riktigt snabbt idag! På eftermiddagen gjorde jag klart mina mailutskick och sen var det dags att gå hem! Jag trodde att dagar som jag mest satt vid datorn skulle gå segt men idag var det helt tvärtom, och jag klagar inte!!

Däremot märker jag av att min kropp inte är van att hå upp så här tidigt... Är helt utslagen i soffan och orkar inte ens äta! Snart så ska jag ta mig in i köket men ska bara vila lite först!


Ungefär så här känner jag mig nu!


Praktik!

Idag började min praktik! Det var en rolig dag med mycket information så mitt huvud svämmar nästan över, trots att det inte ens var en hel arbetsdag!! Men det har varit riktigt intressant och jag ser verkligen fram emot allt som jag ska göra! Jag har fått ett eget kontor med dator och allt! Hihi i morgon kommer första utmaningen att gå upp tidigt och gå till Haga för att ta bussen! Jag tror jag tjänar på att gå dit än att åka in till stan först, det visar sig hur som helst i morgon!

Nu ska jag slappa i soffan och ladda för i morgon!


Söndag

Hej svej!
Jag sitter precis och väntar på att färgen i håret ska verka klart så jag kan ta en dusch! Har idag varit och tränat i 1,5 timme!! (Klapp på axeln) och ja det här är ett till tråkigt inlägg om träning och hur bra det känns, sorry! Jag älskar när det inte är så mycket folk på gymmet och man kan göra vad man vill utan att folk kollar och förmodligen tänkte "vad i helvete håller den där bruden på med!?" , så idag tog jag min tid och gjorde ett riktigt bra träningspass med både kondition och styrka! Sen när jag tog bussen hem var det så oroligt fint väder och just då kom den där låter "we built this city" och jag kände en sån glädje, måste sett ut som världens största fån för jag satt och log det bredaste leendet någonsin!! Haha!! Men då kände jag att livet inte är så pjåkigt just nu ändå! :)


Lördag

Idag sov jag ända till 11.20!! Snacka om att kroppen behövde vila. Jag åkte sen in på stan och strosade i lungan ro med mina tankar och det var rätt skönt! Hittade lite reafynd så då blev jag ännu gladare! Väntade in Mattias för att gå och handla och nu ligger jag utslagen i soffan, behöver egentligen städa men orkar faktiskt inte! Jag får ta en storstädardag i morgon istället! Ikväll ska jag och matte mumsa i oss räkor, smasssskigt!


Jag har det bra i dag

Idag har jag haft det bra, fast jag inte mått så bra så har det varit en bra dag! I morse hade vi opponering på vår B-rapport vilket betyder att jag nu gjort hälften av min utbildning! Wiihoo! Det är även en bra dag idag för att jag slipper tänka nå mer på den där himlans B-rapporten! Det är skönt att ha den ur världen och jag ser INTE fram emot C-uppsatsen.. Usch! Men först ska vi göra klart det här året och på måndag är första dagen på praktiken!! Jag har sovmorgon och börjar kl 11, kommer väl inte kunna sova så länge av all pirrighet, ska bli så himla kul och spännande! Idag sa jag hej då till vänner som ska göra praktik på annan ort, känns sorgligt på något sätt! 10 veckor är ju länge.. Vi planerar att ta en helg i Stockholm där alla ses, skulle vara riktigt roligt faktiskt!!
Har haft en mysig kväll med några från klassen trots att jag känt mig lite klen så var det kul att hänga innan alla skulle försvinna! Nu är jag helt slut och tänker mysa ned mig i sängen och sova då länge som jag orkar!!


Avslutar med denna bild på de sötaste töntarna och den största tönten JAG som tyvärr ser ut som ett slags djur som är på väg att bli påkörd av en bil... Men de andra vart ju bra så det får duga!!


Härlig dag??

Så mycket för min härliga dag.. Har fått magsjuka och har spytt vilket är så fruktansvärt hemskt så jag kan verkligen inte förstå de som kan göra det bara så där för att sedan må bättre! Usch jag hatar att spy och jag hatar att vara sjuk och jag har inte tid att vara sjuk heller! Tur att jag har i morgon på mig också att vila upp mig, ska ju gå upp med uppsatsen på fredag..

Bajs bajs bajs

Hejdå!


Ledig

Åh vilken härlig dag! Jag är leeeeeedig! Hela långa dagen ska jag slappa och kolla på serier och slappa och inte göra någon viktigt över huvudtaget! Yaaaaay!

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på en massa serier som jag missat att de börjat igen!! Aaaaaaaah skönt!




Våfflor, retrofik och tapas

Åh vilken mysig och bra dag det vart igår!! Först åkte vi till en jättemysig gård där vi filade våfflor, jag kommer inte riktigt ihåg vart det låg men det var superfint där och jättegoda våfflor. Sen åkte vi på lite sightseeing med Suss raggar bil, körde lite vilse (eller det kändes så i alla fall) på Alnön och försökte hitta loppisar som inte fanns.. Vi beslöt oss för att åka in och ta en (till) fika på ett retrocafé i stan. Sedan gick jag låna den välkända raggarbilen av Suss så jag åkte hem för att vila och piffa tills vi skulle på Saffran som är en tapas restaurang. Det var riktigt gott med tapas men vi hade tyvärr förväntat oss en buffé som tydligen inte fanns på just lördagar.. Fail! Men det var gott ändå! Vi hade mysigt och roligt som vanligt och gick sedan vidare för några öl och sen åkte vi hem rätt tidigt ändå.. Märks att man är sliten och kanske äldre när man är nöjd och astrött kl 24.00 haha! Men jag skyller på den krävande B-uppsatsen som tar så mycket tid.. Hehe

I alla fall så vart det en riktigt bra dag tycker jag och jag gillar mina vänner och vill inte att vi ska sluta känna varandra efter skolan är slut :(


Kompisar

Jag gillar mina kompisar, ni är faktiskt riktigt bra! Bäst! <3


Heja Daniela!

VARNING!!
Varning för egoboost och träningspepp, känsliga läsare råds att inte läsa längre!



Jag är så himla glad att jag äntligen har fått motivation till att träna och äta hälsosamt!! Har aldrig riktigt haft det utan det har alltid legat där som ett måste och jag har varit seg och less på att inget händer men jag orkade inte hela ta tag i det. Nu känns det helt annorlunda och det är så fruktansvärt skönt, jag tvekar inte om jag ska gå och träna, jag är inte sugen på godsaker och jag kommer inte på ursäkter.. Jag är otroligt stolt över mig själv även fast det gått 1 vecka men det är för att jag känner att det är annorlunda, den här gången måste jag inte utan jag vill och det är skillnad ska ni veta!

Jag tycker att det är lite jobbigt att prata om sånt här bland folk för jag vet själv hur dåligt jag mår av att höra hur lätt och bra det går för andra.. Därför skriver jag här där inte så många ser och med en rejäl varning för de känsliga! ;) Måste ju få boosta mig själv någonstans!

Idag vart det 1 timmes body pump och det var riktigt skönt, jag är on fire ska jag tala om för er!! OCH dessutom i mitt snygga linne som jag fick i julklapp (glömde dock sportbh.. Oops!) ;(


Heja mig!





2012 bilder

Några utvalda bilder från 2012!
 
                          
               
                                                                                               
            
 
                             

 

 
 
 
 
 

Lillponken

Idag ska jag bege mig till Timrå för att heja på lillebrorsan som ska spela hockey mot dem. Han flyttade i sommras ned till Karlskoga för att gå på hockeygym och därför ses vi inte så ofta.. Men då blir det extra kul när vi väl gör det! hehe  Det ska bli kul att se honom eftersom det var ett tag sen, och det är också kul att de hamnade i den norra delen av serien så att jag kan se lite matcher!
 
Pappa, mamma, Mattias, Filippa och även morfar kommer hit för att heja så det blir en mysig dag idag!
 
Titta vilken sötnos, dock inte lika söt längre.. HAHAH!
 
 
 

Svett

HAHA skrattar åt mig själv att jag svettas så mycket när jag tränar!! Idag på spinningen droppade det som aldrig förr och jag tror killen bredvid mig försökte ge mig en pik genom att han torkade på golvet runt sin cykel och sedan torkade han hela cykeln jättenoga!! Hahahaha

Jag intalar mig själv att det är bra att svettas mycket, rensar kroppen eller nått sånt!? Hehe


Svett!!


Lördag lördag

Hej! Idag är det lördag och jag har inte det minsta planerat! Känns rätt skönt faktiskt! Jag ska upp och käka lite frulle om jag kan hitta nått i min tomma lägenhet, sen blir ett spinningpass på golds tänkte jag!

Måste handla mat också så jag kan leva, men känns ändå som att man sparar så mycket pengar när man skjuter upp handlingen så här..

Få se vad jag ska hitta på sen om jag orkar ta tag i saker och ting eller om jag blir fast i soffan resten av kvällen! :p

Nu ska se om jag tar mig upp ut sängen..

Tjing!


Slut på vilan

I morgon drar det igång igen, B-uppats och långa dagar på skolan. Men det ska bli lite skönt också att komma igång med rutinerna och få lite vardag igen. Jag har faktiskt längtat lite till Sundsvall, jag trivs här och det är skönt att vara hemma men det är riktigt skönt att komma tillbaka också! Nu ska jag snart gå och lägga mig i den otroligt sköna sägen som jag saknar såå under tiden i Östersund, där vi har byt säng var och varannan dag..

Jag har också satt upp lite mål för det nya året och det känns riktigt bra, ska träna och äta bra vilket jag är riktigt peppad över för första gången på ett tag! Det blir spännande att se vad det ger för resultat!
 
 

2013

Jag har mycket som jag ser fram emot nu år 2013! Jag ska ha en 10 veckors praktik som jag längtar extremt mycket till! Jag ska åka till London över påsk. Jag ska träna som aldrig förr och jag SKA få resultat! Jag ska njuta av sommaren och göra mysiga saker med mysiga vänner! Jag ska påbörja mitt 3:e år på den här utbildningen (vilket känns helt sjukt) och jag ska kolla mina möjligheter att plugga en termin i New York hösten 2014!

Allt detta är vad jag vet kommer hända under året men jag ser nog mer fram emot allt oväntat, med skräckblandad förtjusning kanske?


RSS 2.0