Dream it.


After work

Ikväll vart det en liten AW, trots att jag har varit ledig hela dagen. Men, jag har faktiskt tvättat alla mina kläder och rensar garderoben, en sopsäck fick jag ihop.

En mysig AW på Torget, jag och Emilia delade på en köttig charkplanka. Mysigt att träffa lite klassisar!

I morgon blir det jobb på Pagelle sedan ska jag faktiskt servera på ett bröllop!

Godnatt


Loppistur, räkmacka och Frasses

Idag vart det en loppistur med Emilia och Suss. Vi åkte runt en hel del och vi stannade bland annat och åt en räkmacka på Hamnstugan (tror jag att det hette) och senare blev det en lite mindre glamorös glass på Frasses i Bergsåker! En mysig dag! Jag och Suss hittade båda varsitt par retrosolbrillor! Nu är vi riktigt cooola kids!


Glad midsommar

Firade igår med gamla Åsfolket, som vanligt är det spårat och väldigt kul! Jag försökte binda mig en egen krans också, men eftersom jag var ensam tjej och jag själv har lite problem med minnet så var det svårare än jag trodde! Hehe den varade i ca 10 min men jag var glad ändå!


Snacka om semester

Nu står jag på perrongen och väntar på tåget mot Östersund. Ja det vart bara hem och packa om från Turkietväskan. Vilken vecka vi har haft, lung, skön, solig, avslappnande, ja en riktig semester med tid att verkligen vila upp sig! Tråkigt kanske ni tycker men det tycker inte jag!!

Är så glad att vi åkte på denna resa och vill bara säga att dessa brudar är fan grymma kap var och en! Så alla singelkillar där ute, passa på innan de blir tagna!!

(Har försökt ladda upp det här inlägget i ett dygn nu.. Så det blir bara en bild!)

(Ååååkeeeej har försökt ladda upp i flera dagar... Får se om det funkar nu.......)


Imorgon.

Imorgon åker vi till Turkiet! Jag har längtat så otroligt länge efter detta och jag är helt säker på att vi kommer att få en fantastik vecka!! Äntligen ska jag få ligga på en strand och njuutaa! Det går inte ens att förklara hur skönt det ska bli! Wiiiiiiiiiiii!!



Sooooooommarloooooooov

Jippie!! Tentan gick bra! Nu är det sommarlov på riktigt och på lördag drar vi till Turkiet!! Yaaaaaaay!!! Kunde inte börja sommaren bättre!

Kommer sakna den här snyggingen dock!!


I morgon smäller det

I morgon går jag mot den sista dagen för terminen. Det är tenta kl 8.00 och just nu känns det som jag inte har så bra koll.. Jag har redan tagit sommarlov i hjärnan och kan inte få mig själv att anstränga mig! Uuuusch vill bara att det ska vara över nu!!!!


Outfit

Gårdagens outfit, var på förfest med några i klassen innan vi for ned på stan! Mycket mysigt och vi passar på så gott vi kan innan sommarlovet!


RSS 2.0