Myshelg

Nu är det snart slut på den här otroligt mysiga helgen! I fredags kom Filippa och vi åt gott och kollade på hockey. Sen hade vi en skön och lång sovmorgon men lite serier och senare en lunch på BiteLine innan hon åkte hem. På kvällen blev det sushi och myskväll med tjejerna, en välbehövd sådan!! Idag var vi på Giffarna med Frida och Adam vilket var trevligt och nu en perfekt avslutning på denna myskväll med smoothie och partaj i soffan!! :))

Så myyyys på er alla där ute! Pöss


Oops I did it again!

Haha trodde det skulle bli lättare att uppdatera bloggen när allt drog igång på riktigt men ack så fel jag hade!! Vi har i alla fall haffat vår första tenta och har nu satt igång med grupparbeten, känns riktigt kul tycker jag! Dock har jag lite småpanik över en hel del saker framöver.. Vi ska söka praktikplats, vi ska skriva B-uppsats, nästa kurs känns urtråkig och tuuuuung... Och mycket mycket mer som jag som vanligt går och tänker på hela dagarna!!
Nä jag ska sluta deppa! Igår hittade jag min absoluta drömpraktikplats, dock är den i New york (såklart) muren jag tänkte söka för skoj skull, man vet ju aldrig när turen inträffar! ;)

I morgon kommer syrran och Erik hit och hälsar på! Det ska bli kul att se dem, har saknat dem lite faktiskt! Erik har match här i morgon sen stannar de till lördagkväll, myyyys!

Jag uppdaterar från Mattes iPad så jag tänkte slänga upp lite härliga bilder på mina favoritköp och kanske nått annat smått och gott! Håll till godo! ;)

Just det, jag ääääälskar sushi nu!!


Äntligen börjar det på riktigt!

Ååh äntligen är nollningen över och det har varit jättekul och fullt upp hela tiden men nu ska det blir skönt att få slappna av och komma in i vardagslunken igen! Tenta på fredag så nu är det bara hårdkörning som gäller hela veckan!

Igår hade vi sista sittningen med nollningsgänget och visst var det den bästa kvällen på länge! Älskar vår klass! Men vem skulle inte älska de här snyggimgarna??


RSS 2.0