TENTAAA

Idag har jag min första tenta! Jag tror att jag har ganska bra koll men man blir ju ändå nervös över vilka frågor som ska komma, om man har pluggat på rätt saker osv. MEN jag kan ju bara göra mitt bästa :) Det ska bli spännande och se hur allt är upplagt och så. Nu ska jag snart åka iväg för att träffa brudarna för lunch och en sista repetering, wish me luck!

Gaaaaaah nu pirrar det rejält!

Höst

Höst♥Shopping=SANT

Åh jag vet inte varför man får sånt sug att shoppa när det börjar bli höst? Men det är så mysigt att köpa varma stickade tröjor och mysiga mössor. Dessutom vill man ju bara mysa ner sig i en filt och dricka te i fina och stora tekoppar! Jag har smått påbörjat mig höstshopping med ett par ursnygga tekoppar från Indiska, en mysig mössa från Mormor Hildur och en söt blus/tunika från ICHI men det kommer garanterat att bli mera.. Håret vill man ju också väldigt ofta förändra när hösten kryper sig på, oftast är det färgen man vill förnya och jag är sugen på en riktigt höstig kopparröd färg. Mums!



Ha en mysig kväll!

Min hjärna svämmar över

Är tillbaka i Sundsvall igen efter ännu en mysog helg hemma, passade på att åka hem med pappa i torsdags så jag skulle tjäna lite pengar. Men jag har varit väldigt dålig på att plugga till tentan som jag ska skriva på torsdag.. Så idag har jag pluggat i flera timmar i sträck! Känner mig ganska nöjd. Därför tänker jag avsluta kvällen med lite skratt och ett tips till er!




Hahah gå in på shitbrix.com och se fler bilder som är hilarious!! (Så klart är det många som är fajk men vissa är så roliga så man gråter ihjäl sig)

ännu en dag..

Idag har vi haft redovisningar på skolan och det gick väl bra hehe. Jag tror alla var ganska nervösa och jag med, jag hackade mig på ett ord typ tre gånger och kunde tillslut inte säga det haha men annars tycker jag att vi gjorde det bra.

Ikväll har jag varit och ätit middag med pappa på hotellet där de hade en jättegod skaldjurslasagne. Muums vad gott det var. Det är mysigt att pappa är här i Sundsvall lite då och då. Då längtar man hem lite mindre!

Nu ska jag titta på alla nya serier som jag laddat hem! För er som inte vet så är jag värsta seriefreaket! HAHA



En väldigt gammal bild på mig och pappa!

Här bor jag..

Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten så ni får se!













Idag har jag varit i skolan hela dagen igen, men inte lika länge som igår. Nu är vi klar med arbetet och bara redovisningen kvar.. Jag är nervös för det är jobbigt att prata om ett ämne som man inte är så haj på och dessutom tycker är supertråkigt! Hoppas det går bra endå!

Idag gjorde jag en riktigt lyckad rätt. Renskavsgryta, ris och lingonsylt. Muuuums säger jag bara! det blir matlåda i morgon. Nu ska jag ta mig i kragen och göra en nyare snyggare header!

God kväll!

Back to buissness

Igårkväll kom jag tillbaka till Sundvall efter en mysig långleng hemma i Östersund. Jag han med en hel del där hemma. Jag var på stan och käka med syrran, var på Ås pingis elitseriepremiär, fotbollsmatch med Ås damer, Mysiga hemmakvällar med familjen och även en kort utekväll :) Just det, jag får ju inte glömma en heldag i fjällen med mamma! Vi letade kantareller men hade inte den turen vi ville ha, däremot hittade vi taggsvamp som tydligen också skulle vara bra.. Men jag ville ju ha kantareller! Alla andra verkar hitta flera kilo och här hittar vi bara 20 st. Äsch!

Idag har jag spenderat en alldeles för lång dag på skolan, vi hade inga föreläsningar utan våran grupp träffades för att sammanställa vårat grupparbete på  en litteraturuppgift som vi har fått. Tyvärr.. fick vi det absolut tåkigaste ämnet, Sveriges politiska system. Usch inte ett dugg kul tycker jag! Men till slut fick vi ihop det och i morgon är det bara till att repetera redovisningen.

Nu ska jag bara sätta mig och slappa i soffan och titta på mina kära matprogram, man kanske kan lära sig något?

Adjöken



I'm back!

Haha drygt ett år sedan jag skrev sist men nu tänkte jag försöka vara duktig och uppta mitt bloggande! Jag har precis flyttat till Sundsvall för ca 2 veckor sen och pluggar här på Mittuniversitetet. Programmet heter Information och PR och det verkar vara en perfekt utbildning för mig!

Jag bor just nu själv för fösta gången i hela mitt liv och det är ju som det är. Har redan misslyckats med minst 3 rätter i köket och det är supertråkigt att tvätta tycker jag..
Men här kan ni i alla fall följa mina försök till att lyckas i köket, klara av att bo ensam utan min pojkvän och familj och mina tre år tillbaka i skolbänken.

I morgon åker jag hem till Östersund över en långhelg och det ska bli väldigt skönt att träffa alla, vilket jag inte trodde att jag skulle känna men så är det! Haha! Jag ska också passa på att hämta min kamera så jag kan lägga upp en massa tokiga bilder.

Ha en mysig helg!



Jag bjuder på en bild av mina "hyfsat" lyckade cupcakes jag gjorde här om dan!

RSS 2.0