Baka liten kaka

Idag har jag hunnit med en hel del. Egentligen borde jag väl ha suttit och plugga hela dagen men, jag känner mig själv och det skulle jag nog inte klara av. Så därför började jag dagen med en promenad till Dollar Store. Det tog 20 min att gå dit och lika lång tid hem. Dock så hade vädret tvärvänt, när jag kom ut därifrån så blåste det som aldrig förr och de regnade väldigt mycket.

Väl hemma igen dyngsur och kall så hade jag tvätttid. Jag satte igång en maskin och gick sedan in för att plugga mellan maskinerna. Så jag har sprungit fram och tillbaka ca 5 gånger men det var skönt med lite micropauser i läsandet.

När jag kände att jag hade fått nog av plugg så tog jag och satte igång ett bak. Mandelbiscotti, jättegoda blev de! Skönt att äntligen lyckas med något, hehe. Så nu har jag lagt ned dem i mina fina glasburkar som jag inhandlade under min promenad.



I morgon blir det plögg och glögg med brudarna. Hets hets hets för på fredag då gäller det.


Julstämningen är på topp

Igår när jag kom hem til Sundsvall började jag fixa och feja min lilla lägenhet så nu är julstämningen här. Idag har jag varit och köpt en fin klasstjärna som hänger i fönstret och en lite vintrig duk till vardagsrummet. Jag tycker det är mysigt med julpynt, bara det inte blir för mycket rött. Jag har ett rött pepparkaksljus så det får räcka för i år! Dessutom kände jag mig extra duktig igår för att jag satte upp en hylla helt själv! UTAN skruvdragare dessutom, bara en skruvmejsel och mina starka armar!

Idag har det blivit lite plugg med gruppen sen han jag med att köpa en julklapp på stan, jag har druckit glögg och försökt pluggat till hemtentan som jag har på fredag. Dock går det inte så bra.. Jag känner att min motivation ligger på minus och jag gruvar mig så himla mycket för den här tentan! Man vill ju känna sig klar så här innan jul liksom. Men ja vad ska man göra, jag kan ju bara göra så gott jag kan. I morgon tänkte jag sitta hela dagen och lappa upp böckerna så jag snabbt kan hitta svaren och få det överstökat! Hehe.

Jag tänkte också baka mandelbiscotti i morgon! Jag har aldrig gjort det förr men nån gång ska väl vara den första. Jag ska gå till Dollarstore och köpa min några söta glasburkar att he de i. Jag tycker att det är så himla fint! Får se om man lyckas bara..

Jag längtar till juuuul, vi får nästan en månads ledigt, så otroligt skönt!



Impuls

Bestämde mig för ca 1 timme sen att jag ska åka hem överhelgen! Trodde inte jag skulle ha tid att göra det förän den 16 dec då vi får "jullov" (vi ska visserligen plugga till tenta då men inga föreläsningar). Ska bli så skönt attg komma hem! Så nu stressstädar jag lägenheten som ser ut som en svinstia men.. ja eller så gör jag det när jag kommer tillbaka. Hehe.

Jag köpte min första julklapp idag. Nu känns det som julen börjar närma sig och just nu längtar jag faktiskt till kylan och snön..

I morgon har vi två stycken gästföreläsare. Det ska bli väldigt intressant jag hoppas verkligen att de ger någonting.







Lite härliga vinter bilder från förra året.

Nä nu..

är det slut på depressionen över! Idag har jag varit på 30 min intensiv spinning och därefter 30 min Bodycore där vi enbart körde mage och rygg. Känndes så otroligt skönt efterråt. Dessutom har jag kommit igång med plugget igen och nu känns det bättre med allt faktiskt, förutom att jag saknar Mattias väldigt mycket, men det kan jag ju inte göra så mycket åt!

I morgon är det okristet tidigt som vi ska träffas med gruppen på skolan! Hehe men det är bara bra. Vi måste ju komma igång så att det inte blir så hetsigt i slutet. Dessutom har vi hemtenta mitt uppe i allt nästa fredag så man får planera bra. Nä nu ska jag skriva klart min sammanfattning till i morgon sen blir det en tidig kväll för mig!

God natt ♥

Höstdeppig

Har ingen ork, ingen lust, ingeting. Jag känner mig inte seg eller så jag känner mig bara allmänt deppig! Kanske är det höstmörkret som gör det, kanske är det för jag saknar Mattias, jag vet inte riktigt. Men ibland har man dagar då man inte känner någon lust för någonting, man vill bara ligga i sängen och gråta för något och inte ens veta varför.. Idag är en sån dag.

Jag har haft en mysig helg med mamma och Filippa som har bott här. Vi har ätit god mat, kollat på pappa och Caspers hockeymatcher, varit på lite lite shopping och bara myst.

Mitt "nya liv" funkar bra hittils, jag har varit och tränat idag igen och har planerat en matsedel för veckan. Jag känner mig sjukt stolt och organiserad, hoppas bara att jag kan hålla i det och inte ge upp som jag gjort i mina tidigare "nya liv" hehe.

Nä nu ska jag deppa lite till sen imorgon är det en ny dag!


söööööööt

En sten som lättat från mitt hjärta

Åh så himla skönt. Jag har fått så mycket gjort idag. Bland annat har jag gjort min intervju för vårat grupparbete, jag har fått tillbaka tentan och jag KLARADE mig, jag har gjort en synundersökning och beställt nya glasögon.
Tydligen hade min syn blivit sämre vilket jag iof redan misstänkte men det var skönt att få det fixat det är ju dyrt men hur som helst så är det något som jag måste lägga pengar på!

Nu är Filippa här och i kväll ska vi mysa till det med avocadosoppa och krabba, mmmm så smaskigt! I morgon kommer mamma också och då ska vi iväg och kolla på hockey Casper och pappa har någon form av cup här i helgen! Känns tokigt att hela min familj kommer vara här i helgen, kul!

Här är glasögonen som jag valde.


901118-070505

Sofia ♥
Du skulle ha blivit 21 år idag. Jag saknar dig så otroligt mycket och jag drömmer om dig så ofta så att det känns som om du fortfarande är här.




Mitt hjärta blöder

9 december




Jag längtar så otroligt mycket!

Typisk tjejer

Såg precis en artikel som mamma la ut på Facebook om att tjejer som är snygga och har med ett foto på sig själv i sin CV blir nekad jobb oftare än tjejer som har ett alldagligt utseende. Dessutom stod det att män som var snygga hade större chans att få jobbet. Tydligen var det på grund av att det ofta är kvinnor som väljer ut vem som ska få jobbet? Jag säger då det! När ska vi tjejer sluta jobba emot varandra och hjälpa varandra istället? Jag blir lite less på det faktiskt, jag menar killar håller ju ofta ihop men vi tjejer nej vi avundar varandra istället och vill helst att det ska gå dåligt för andra tjejer. Trist! Haha nu vart jag lite bitter här men läs texten ni också Här så får ni se!

Pluggmode

Nu är jag hemma igen, efter en lång och härlig helg fylld av god mat, vänner och familj. Så nu är det bara att gå in i pluggmode igen. Jag har fått mina böcker nu och det är bara att börja läsa. Tre tjockisar varav två stycken är på engelska, dessutom har vi också typ 7 artiklar som vi också ska läsa och lära oss.. usch! Det känns tungt just nu. I morgon ska jag börja dagen med lite spinning och powercore sen blir det nog till att läsa ikapp de andra brudarna i gruppen. Jag ligger väl ca 1 vecka efter haha.

Ska ta mig lite soppa till middag. Orkade inte göra något avancerat idag.

see yaaa

Nu åker jag hem igeeen

Ska snart i väg på sista föreläsningen för den här veckan, och sen bär det av hemåt igen! :) Ska bli mysigt! Middag hos farmor på lördag med släkten och sen får vi se var vi hittar på de andra dagarna. Nu ska jag ut i kylan och vänta på bussen. Men det känns ändå lite kul att det börjar bli kallare så man kan ha sina fina mössor och dyligt! hehe


see you!

a friend like you

Är precis hemkommen till Sundsvall igen. Jag kan inte hjälpa att känna att det är skönt att vara här och få göra vad jag vill! Men ska ju tillbaka på torsdag igen och det gör mig glad. Helgen har varit kort men han endå med det mesta, mysig middag i fredags, lite fest med Johanna i lördags och middag och mys med kussarna på söndagen. Sen han jag också med lite systerhäng idag fast vi mest låg i soffan och slöa så är det liksom de vi gör bäst, haha. Vi (eller Filippa) gjorde också american pancakes och det var riktigt lyxigt och gott.

I morgon börjar den nya kursen, suck, kände mig inte så taggad just nu men måste kanske bara sova en natt till så kommer nog pluggglädjen tillbaka.

Har haft en otroligt mysig tågresa hem hit i alla fall. Amanda tog samma tåg och vi fick lite kvalitetstid. Det påminde mig om hur mycket jag saknade henne och vi pratade massa minnen om vår resa till NY och tågresan har nog aldrig gått så fort.



♥ Fina minnen

Jävla skittenta!

Fy fan vilken skittenta! Åååh jag som tyckte att det kändes så bra innan men nej det kom flera frågor som var så svår att jag inte ens kunde hitta på ett svar!? Usch!! Varför? Jag hade ju pluggat på så mycket som inte kom och mycket av det som kom hade jag inte ens hört? Vilken flopp!! Jag blir överlycklig om jag klarar den här tentan, orkar inte göra nån himla omtenta!! Blääääääää

Sitter på tåget hem nu och är sur! Vill bara vara framme nångång!!!!


Nu är det nära.

I morgon är det tenta. Jag har väl ganska blandade känslor, är inte så nervös utan känner mest att jag vill få det överstökat och så får det gå som det går. Efter den ska jag åka hem till Östersund, det ska bli myspys. Längtar faktist ganska mycket.. Synd bara att tentan är så fruktansvärt sent så jag kommer inte att vara hemma förns kl 19.

Känner mig allmänt slut i huvudet nu, jag är inte trött eller så utan det går bara inte in nå mer! Idag har jag och Emilia repeterat teorier, frågor och ja allt.. Det var bra men på slutet var vi så less så vi skrattade nog åt varenda mening vi sa, haha.

Äsch nu ska jag gå till mitt tomma kylskåp och försöka hitta nån middag. Jag önskar att någon har trollat dit en riktigt god färdiglagad middag till mig, men jag tvivlar på det. Så det får bli nudlar idag igen. Tur att jag gillar nudlar.

Wish me luck tomorrow!

Plööööööögg


Snacka om hemlängtan..

Kände för att plåga mig sjäv med lite gamla bilder, haha. Min Photobooth har gått varm hemma hos mig ända sen jag köpte den här datorn. Det är så kul att titta på bilder som man nästa glömt att man har tagit. Skrattade så mycket på vissa och det får mig att längta hem till min tokiga familj.

Sitter nu och slökollar på TV, har lagat en jättegod svamppasta idag. Jag börjar få riktig kläm på det här med matlagning! Dessutom blev det ytterligare 3 matlådor så nu är frysen ganska fullladdad! I morgon är det plugg som gäller och jag tänkte att jag skulle pallra mig till gymmet dessutom!





HAHAHAH!

HAHA jag älskar Gullitussan



Jag behövde ett litet skratt, det är härligt att skratta!

RSS 2.0