I morgon åker jaaaaag!

Wiihooouuu, i morgon kl 16.15 går flyget från Östersund och då är äventyret igång! Haha, det blir nog ett riktigt äventyr när vi är 17 stycken släktingar som ska åka! Men jag längtar såå, hoppas bara att vädret blir bra! Ha det så bra här hemma allesammans så hörs vi om två veckor! pussssssssssssssss♥

Stanna tiden en stund!

Just nu ligger jag kvar i sängen och försöker samla kraft för att gå upp och ta tag i saker och ting! Helgen har varit riktigt bra men man känner att man blivit äldre haha har inte fått många knop gjorda om dagarna! Igår åkte jag och Jennifer på birsta och det blev jag så trött utav så jag sov hela kvällen.. Nä nu måste jag gå upp så jag kan städa till lägenheten innan jag åker, vilket btw är på onsdag!!! Wihoou


Min mamma!

Idag är jag stolt över min mamma! ♥


LADDAAAD!

Alltså jag är så peppad och laddad inför allt som händer i mitt liv just nu! Först är det ju Communicare som ska bli såååå kul och i morgon presenterar de grupperna. Sen är det ju såklart resan som nu är om 1 vecka!! Dessutom var jag på Helex och träffade en personlig tränare idag! Så himla intressant och peppande så nu vill jag bara kunna träna hela tiden! Han gav mig en utmaning och det var att gå till skolan varje dag.. Sen ska jag också köra tre pass på Helex men just promenaderna kommer bli en utmaning för mig, jag börjar i morgon! Jag är glaaaad!!


Idag fyller bästa Mattias 22år, Grattis!! ♥♥♥

Nu börjar det!

Nu är jag hemkommen från en mysig och stillsam helg hemma i Östersund. Idag satte Communicare igång och det ska bli så sjukt kul, jag är super peppad! Jag vart så exalterad att jag satte mig och skrev det personliga porträttet på en gång och har redan skickat in det (deadline på Onsdag). Jag känner att det här kommer bli en grym erfarenhet och jag kan knappt vänta tills vi sätter igång på riktigt. För er som inte vet vad communicare är så kan ni gå in och läsa här.
Det vi ska göra är i stort sett vara med och planera, organisera och genomför detta projekt som är en tvådagars konferans i Maj. Vi kommer att tillhöra olika grupper som ansvarar för olika delar. Grupperna kommer att vara bestämda på fredag och sen börjar det!! Wiihooo

Det är lite tråkigt att jag missar endel nu när jag ska till Thailand men det planerar jag att ta igen snabbt som ögat när jag kommer tillbaka utvilad och brunbränd! ÅÅhh vilken rolig tid jag har framför mig, jag vill bara hoppa i sängen för jag är så glad!





13 dagar!!!

Åh jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till den här resan!! Det ska bli så underbart med sol, värme, bad och umgås med släkten! Vi ska bo på ett hotell som verkar jättemysigt,här kan ni se!
Jag längtar också till i mogon för då åker jag hem och då får jag äntligen krama Mattias!

Imorgon har vi också examination av trycksaken, vilket kommer bli spännande att höra vad de tycker och tänker! Just nu ligger jag bara i soffan och njuter av att jag inte har någonling hängande över mig!


THAILAAAAANNND!




Bästa!

Fick dom här med bud idag! Jag vart väldig överraskad och glad, kan inte hjälpa att skina upp i ett leende varje gång jag kollar på dom! Tack ♥


6 år

För 6 år sen idag hade jag och Mattias våran första riktiga dejt. Jag hade varit hos frissan och permanentat mig (Hur kunde du låta mig göra det Erica!?) och Mattias mötte mig utanför. Han fick en chock över mitt utseende men det visar ju bara att han tyckte om mer än mitt utseende i alla fall, HAHA! Vi gick på Via Grande och åt pizza sen gick vi på bio om jag mins rätt. Jag skrattar åt den här dagen varje gång jag tänker på det för vi var ändå 15 år (skulle fylla 16) och att gå på dejt kändes så vuxet tyckte jag. Nu har det gått 6 år, jag kan väl inte säga att det har gått fort eller långsamt men för mig så känns det så självklart, så 6 år är inte så mycket som det låter! ♥♥


A little bit of heaven

Imorse var jag på skolan en sväng för att lägga in de sista bilderna till min trycksak. Det tog drygt 2 tim! Nu ligger jag i soffan och laddar batterierna, ikväll är det vin och middag hos Anna. Det ska bli mysigt men ganska lugnt för min del för jag har nån himla förkylning som bara ligger och väntar på att bryta ut.. Nu ska jag krypa under filten och bara slö titta på något, och om mina ögon blundar så gör det ingenting!


Äntligen fredag!

Åker iväg på lite tacomyskväll med några snygga brudar! Har redan skaffat lite mysstämning i soffan, känns som om det är precis vad jag behöver!


Shit!

Ååh jag har inte tid med förkyldning nuuuu!! Har suttit i skolan varenda dag den här veckan och jobbat med trycksaken som ska vara klar på onsdag kl.12.
Nu sitter jag i soffan och snorar som aldrig förr, borde gå och lägga mig tidigt och sova mig frisk som kanske funkar om jag har tur..

I morgonbitti kommer Mattias, Björn, Fredrik och Niklas hit och kollar på lägenheten innan de åker vidare till Gnesta för att fira Björns 50års dag! Jag har köpt tårta så då blir det mysfika!

Godnatt!

Dietisten

Nu sitter jag och laddar inför mitt möte med helex dietist, har egentligen ingen aning om vad jag ska göra men hoppas på en massa bra tips. Efter det blir det ett 30min CX-pass och sen blir det plugg på skolan. Det här kan bli en bra dag!



Igår hade jag en jättemysig dag på himlabadets relaxavdelning med några härliga brudar! Fem timmar blev vi där, inte konstigt att jag knappt tar mig ur sängen idag.

Mumsfilibabba!

Fy tusan vilken mästerkock jag är, det måste jag ändå säga! Stekte nyss på en köttbit, rörde ihop en svampsås och hackade upp en superfräsch tomatsalsa. Mmmmmmmums så gott det var!! Tur att jag gjorde dubbelt så jag har samma till lunch i morgon, längtar redan.

I fredags var det tenta. Det var otroligt lätt och jag var klar efter 30min, var dock tvungen att sitta kvar 15min till för man får ju inte gå innan det gått 45min. Sen blev det en kaffe och lite mysprat i väntan på att Mattias skulle komma. Vi hade en jättemysig kväll med musslor och räkor. Tyvärr var Mattias tvungen att åka hem på lördagskvällen så det vart en eftermiddag på birsta och några bra fynd. Igår kväll vart det utgång med några från klassen och GDK klassen, riktigt roligt! En fullspäckad och mysig helg helt enkelt. I morgon sätter jag igång med min trycksak och det ska bli riktigt kul att börja jobba med den!

Nu ska jag mysa ned mig med mitt varma täcke i soffan.


Vi klarade det!!

Åh herregud vilken pers! Jag klarade skittentan med hela fyra poäng, det är helt otroligt! Jag och Emilia blev så glada så vi gick på Charm och tog en Afternoon Tea som det heter, buffé med godsaker helt enkelt! Smaskigt! Så jäkla skönt, jag är sååå glaaaaad!

Tydligen gick det inte att ladda upp min fina bild från mobilen så ni får tänka er hur vi sitter och smaskar på frukt och scones!


RSS 2.0