Instagramsommar

 
 
 
Är otroligt nöjd med min sommar!! ♥

Inhandlat

ÄNLIGEN, har jag fått shoppat lite! Känns som om det var evigheter se.. haha! Dessutom har jag också köpt en ny mobil, iPhone 5, så nu blir det inga fler suddiga bilder, wiho!
 
Idag är jag ledig och snart ska jag ta tag i mig själv för vid 13 ska jag träffa Amanda och Suss för lite lunch och sedan handling inför morgondagens kräftskiva. Som jag har längtat efter denna kräftskiva. I och för sig var jag på en kräftskiva hemma i Östersund i lördags och det var så klart jättekul. Dock var jag ensam tjej så det var snarare en korvskiva (haha, jag tyckte det var superfyndigt och skitkul). Men imorgon blir det bara bruuuuuudar!
 
Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på, kanske en kväll med klassen på lördag.
 
Här kommer lite bilder på min shopping!! :D
 
         
 
         
 
         
 

Svamp och fotoredigering

Har plockat svamp så här på fredagskvällen och har nu ätit en god svampmacka! Har även laddat ned en ny fotoapp som jag håller på tränar lite i! :)


Bra helg

Har haft en mysig slapp helg med Mattias. Bio, musslor, film och mys. Blir inte så mycket bättre än så! Dessutom har jag insett att jag faktiskt har hela två veckor kvar till skolan börjar, det känns ju faktiskt helt ok.

Hoppas på lite roliga aktiviteter innan allt börjar och sommarn är slut!


Ikväll kommer han


Jag är rädd för åska

Åh hoppas inte det åskar båge mer nu när jag är ensam, vaknade igår av ett jäkla bullrande och var tvungen att somna till blixtar och svaga muller.. Fyyy gillar inte åskan, jag får ont i magen så fort jag hör muller eller ser en blixt! Hoppas den inte kommer tillbaka någe mer!

Idag börjar jag jobba klockan tre och jag hoppas att vi efter det drar på lite bilbingo, skulle så gärna vilja vinna lite pengar! Fast vem vill inte det? Vi får se hur det blir, nu ska jag ta tag i mitt liv och gå och träna!


Hoho

Gaaaaah blir stressad av att skolan börjar snart och att den snart är slut.. Vad ska jag göra sen, vad vill jag göra sen, vad är smartast att gör sen? Jag vet inte.. Det känns som jag har så många beslut att ta fast det är några månader kvar innan jag måste ta dem så blir jag så sjukt stressad över att jag inte har en plan! Jag vill inte heller skriva någon tråkig C-uppsats!

Igår hade jag ännu en roligt kväll med några tjejer från klassen! Känns på sätt också trist att det snart är över..


Ojoj förlåt

Säger förlåt för att jag varit dålig på att skriva om det nu är någon som läser, haha. Sommarn har rullat på det har varit gatufest, stråk, jobb, kompishäng och ja en hel del kul!

Ska skriva lite oftare nu..


RSS 2.0