Today was a long SSU

Ojojoj vilken lång dag! Den började med att jag åkte ut till Birsta för min praktikintervju på Birsta City, det var jättekul och kändes bra! Sen gick jag en sväng på Birsta innan jag åkte tillbaka in till stan för att luncha med Matte. Det vart en god laxsallad på Tant Anci & Fröken Sara, mitt favvoställe! Efter det lyckades Mattias på något konstigt vis övertala mig att åka ut till Birsta igen för att kolla in XXL som öppnade idag. Såklart var det ju bara jag som handlade.. Vi tog även en sväng på Birsta och sen äntligen fick jag åka hem och vila fötterna innan det var iväg igen på träning! Ikväll vart det Bodybalance med Amanda, jag har köpt kort på Gold's nu så nu är jag redo att komma igång med träningen igen!! Så nu sitter jag här i soffan och är supersugen på salt, måste ha nån form av saltbrist eller nått!!

Haha ja det var min långa dag! Godnatt!

Mina snygga skor jag köpte på XXL!!


Måndaaaaag gör jag ingenting

Idag känns det som jag inte har gjort någonting fast jag har hunnit haft föreläsning, ätit sopplunch, rensat garderoben, diskat, duschat, ätit tacobuffe på BiteLine och nu hinner jag till och med blogga! Så jag har hunnit med en del ändå!

I morgon blir det föreläsning, plugg och träning! (Jag försöker börja mitt nya liv igen, om ni minns sist jag försökte det så höll det ca 2 veckor.. Men den här gången blir annorlunda, hm känns som nått jag sagt förut?....)

Ikväll bjöd bästa pappa mig och Matte på middag! Supergott och mysigt som vanligt!


Halloween

Igår var det Halloweenfest på kåren och så här såg jag och Emilia ut, det var en riktigt kul kväll som vanligt med de roligaste brudarna även om inte alla var med ut! :) Nu ligger jag fortfarande i sängen och överväger om jag ska orka ta mig till macken och köpa någon sorts mat! Haha, jobbigt beslut!                                                                                                                                                                         
 
 
 
Tjing!

Mixed feelings


Ljus i mörkret

Så här blev de fina ljusen som jag gjorde förra veckan med tjejerna! Vi åkte runt på loppisar och letade skålar vi kunde fylla med stearinmassan, och så här blev mina! Ska se ikväll hur de brinner också!

Idag har vi fått pengar, så då blir det Biiiirsta! Hehe


Hääääääjjhäj

Åh vad jag är seg och trött på plugg nu! Jag vill göra något roooooooooligt snart!! Jag orkar inte tänka och jag orkar inte banga in så mycket mer i mitt huvud!

I helgen blir det kul i alla falla, Emilia fyller år på fredag och sen på lördag är det halloween, jag vet redan vad jag ska vara och det ska bli såååå kul!!! :D
Jag håller på att göra potatisgratäng nu för första gången, verkar som potatis är den enda mat jag kan göra något av här hemma!! Hoppas den blir god, hade dock ingen ost..

Hääääääjdå!


Your hand in mine

Min vardag rullar på som vanligt, jag sover, jag vaknar, jag går till skolan, jag lyssnar, jag pratar, jag äter, jag pluggar, jag går hem, jag äter, jag sover.. I stort sett är det så det ser ut! Jag gillar inte att tiden går så fort, jag vill hinna njuta lite mer och inte ta allting för givet! Ibland när jag tänker på att tiden går så fort blir jag helt paralyserad och den tanken att jag inte kan göra något åt det, den är riktigt jobbig. För jag kan inte stanna tiden, jag kan inte vrida tillbaka den, jag kan bara leva här och nu och sluta ta saker för givet..

Vart lite nostalgisk nu, tänk vad små vi var fast vi kände oss så stora.



Oct. 15, 2012

Glömde bilderna! ;)


Hemma hos mig #2

Var nere på en second hand-butik och hittade en jättefin stol som var perfekt sliten och kostade bara 30:-, vilken lycka! Sen köpte jag en glasvas/mjölkflaska och plockade lite löv på vägen hem, så nu är det höstfint här!!


Redo för höst

Har varit på afternoontea idag med tjejorna! Känns som att hösten är här på riktigt nu så jag har förberett mig med stickade tröjor, vantar och mössa! I'm ready!


Hemma hos mig! #1

Några detaljer i vår lägenhet.


Paniiiiik!

Sån här panikångest fick jag nu efter kursintroduktionen! Gaah, jag hatar att läsa och jag kan inte läsa och jag kommer inte kunna förstå vad jag läser! Jag ska försöka nu, men det hjälper inte att det är om politik som jag har noll koll på.. Japp jag är neggo!


Sega Sliskiga sköna söndag

Har haft en jätterolig helg men fina och galna vänner! I morgon börjar nästa kurs, Strategisk politisk kommunikation, den låter skittrist jag vet men tydligen ska den vara riktigt bra! :)
 
Några coola brudar!
 
 
Pösshej!

Daddycool

Har haft en jättemysig kväll med bästa pappa! Först bjöd han på sushi och sedan hockey, han är en generös man den där pappa! <3


Vardag

Idag har det varit en sån där riktig vardagsdag.. Dock inte på ett negativt sätt utan jag gillar faktiskt de här dagarna som är helt vanliga! Jag var på skolan tidigt åkte hem vi 15-tiden samtidigt som Mattias, vilket jag tror vi gjort en eller två gånger tidigare sen han flyttade hit. När vi kom hem behövde båda egentligen plugga men vi städa, diska och vek tvätt istället, HAHA, det händer inte varje vecka, det kan jag lova! Sen tillslut när läggan var glänsande fin så kunde vi tillslut sätta oss för att plugga i ca en halv timme innan det var dags för mat! Haha. Nu sitter jag här och har ångest för att jag önskar jag pluggat mer och Mattias kommer förmodligen sitta in på småtimmarna med en deadline i morgon.. Haha men ja en helt vanlig vardag och jag gillar det!

Puss och kram och godnatt

RSS 2.0