London!!

Åååh jag sitter och väntar på att resten av familjen ska komma och plocka upp mig för att sedan åka till Arlanda. Vi ska flyga till London! Det ska bli så kul och jag är så shoppingsugen! Sen har jag ju inte träffat Mattias på hela två veckor så det längtar jag också till, och nu orkar jag inte vänta mer kan de komma snaaaaaaart!?!


Ny frissad!

Idag har jag varit hos frissan! Så jäkla skönt att fräscha upp håret äntligen!! Sist jag klippte mig var ju i somras när jag klippte av mig håret.. Jag är i alla fall jättenöjd nu när det är hellångt till axlarna!

Jag kämpar och sliter med min praktikrapport har ingen lust att skriva och har ingen fantasi så jag får ihop en bra text.. Det går Inge bra helt enkelt men jag ska minsann få klar den idag så jag kan skicka in den innan jag åker till London!


Rosa

Ska snart in på stan och få ett litet break från skrivandet! Då blir det lunch med bästa Amanda!


Nya läggan

Japp jag inser nu att jag gör allt för att slippa skriva praktikrapport, haha! Nu har jag gjort ett litet kollage för er nyfikna så ni ska få se hur lägenheten ser ut! Än är det lite tomt i vardagsrummet men ett skrivbord står just nu överst på listan efter spegel såklart!


Slutet på början och början på fortsättningen

Idag gjorde jag min sista praktikdag vilket var med blandade känslor!! Jag har haft en otroligt bra praktik och jag vill inte att den skall vara slut men jag är också förväntansfull för att jag skall bli anställt på timmar och jobbar lite extra på Birsta City under tiden jag fortsätter mitt pluggande!! Det ska bli riktigt riktigt roligt! Jag längtar redan tills jag ska tillbaka!

Nu ska jag njuta av den fina presenten jag fick från mina blivande arbetskollegor! :))


Egodag


Fredag

Hela veckan har jag packat och förberett för flytt! I morgon går lasset! Vi har till och med hyrt en liten lastbil (haha) så det ska bli spännande och kul att få börja packa upp och göra fint!!

Trevlig helg på er alla!


RSS 2.0