Hääj häj!

Idag känner jag mig totalt störd! Jag är hemma från skolan för jag vill undvika att smitta min jävulssjukdom så mycket som det går, men jag måste gå på ett studiebesök i eftermiddag för att inte tappa så mycket närvaro.. Igår åt jag så många piggelin under en så kort tid att jag fick jätteont i magen och började sjunga för mig själv varje gång jag gick och tog en ny (ja, jag fortsatte alltså). Man blir lite smått störd när man är ensam och sjuk, speciellt nu när jag är såpass pigg, då blir man ju bara rastlös! Gaah! Jag har iaf bett om lite uppgifter från gruppen så jag kan sysselsätta mig med något och ändå bidra till gruppen fast jag inte är där! Hmm dock kommer det inte ta mer än en kvart, tjugo minutas att göra det..
HOHOHO



Då var det dags igen.

Jag har nu varit på vårdcentralen och fått bekräftat att jag har halsfluss. Så nu påbörjar jag min andra penicillinkur på en månad. Den här gången är den starkare och jag hoppas att det hjälper och slår ut denna förfärliga sjukdom för gott! Under tiden umgås jag med min bästa vän i dessa tyvärr allt mer vanliga situationer, Piggelinen! I love you ♥


Helvetes jävla skit!

Verkar som min halsfluss kommit tillbaka!! JAG ORKAR INTE MER...


Ungfär så här less är jag nu!

Underbart!

Jag har haft en toppenbra helg! I fredags var det kick-mitt med Communicare, dvs vår klass och våra projektledare. Det var temat "fel fest" och projektledarna hade den rätta festen, vi andra grupper skulle komma på ett eget tema..(svårt att förklara såhär) men vi hade i alla fall studentfest som vårt tema! Kvällen vart riktigt lyckad och jag hade jättekul!

Sen överraskade Mattias mig i sista sekund med att han kom hit på lördag morgon. Vi har haft det jättemysigt, kollat på Alcatraz och ätit god mat. Efter Mattias åkte hem idag bestämde jag mig för att storstäda.. hade skjutit upp det allt för länge men nu kände jag mig faktiskt sugen för en gång skull.
En varierad och helt perfekt helg!

And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again

Ännu en gamal bild. Den här är från Stockholm innan vi åkte på vår långresa.

Åh vad jag saknar Mattias ♥




Jag har precis avslutat pillet med halvtidsrapporten och nu får det gå som det går jag har gjort mitt bästa. Nu ska jag krypa ned i soffan och njuta av känslan att vi inte kommer ha någon rapport igen förns i slutet av maj!! JIPPIEE! NU är det istället fokus på Communicare! Men jag känner också nu att det vore så skönt om min andra hälft var här nu när jag ska krypa ned i soffa, det är inte lika roligt att vara ensam!

Phuuu

Kom precis hem från skolan. Det  har varit en lång dag och nu tänker jag krypa ned i soffan och vila hjärnan genom att kolla på nya avsnitt av mina favoritserier, sådeså! I morgon fortsätter min kamp i att bli klar med halvtidsrapporten men nu är det vila.

Pöss



HAHA hittade den här gamla bilden! Tre glada Lundqvist-barn ♥

Mitt 100:ade inlägg!

Är ganska nyss hemkommen från en helg i Östersund. Det har varit en lugn helg med mycket slöhäng i soffan hehe.. Nu kör en ny vecka igång! På torsdag ska halvtidsrapporten lämnas in och på fredag har vi kick-mitt med Communicare det ska bli riktigt kul! Usch vad lite jag hade att säga idag..

Det får bli lite Thailandbilder istället!



Better to be hated, than love for what you're not

Åh jag känner mig så jäkla nöjd med mitt liv just nu! Jag trivs med min utbildning, jag har grymt fina vänner, jag är nöjd med mig själv och det ända som saknas är Mattias!
Det gör att jag sitter och ler när jag åker buss till skolan eller att jag studsar fram när jag går och det är en otroligt härlig känsla! :D

Puss på er alla



Min älskade söta kusiner <3

It's always darkest before the dawn

MEN OJ! Vad länge sen det var jag uppdaterade och det beror på två saker.. För det första så har jag nog varit lite lat men för det andra så har jag faktiskt haft otroligt mycket att göra och jag har dessutom varit sjuk i en vecka.

Men ja Thailand var ju helt underbart bra och jag längtar verkligen tillbaka till värmen och även det goda sällskapet!
När jag kom hem var det full fart med Communicare och brandbook och artiklar och pressmeddelanden och ja.. väldigt mycket att göra helt enkelt. Därför var det inte så kul när jag åkte hem förra helgen och fick influensan av Mattias.. Jag hade feber, magsjuka och tillslut visade det sig att jag även hade halsfluss så jag var totalt deckad i sådär en vecka så inte förns nu i påsk blev jag lite piggare och jag följde med till stugan.

Nu ska jag snart åka tillbaka till Sundsvall och det ska bli skönt att komma tillbaka!


RSS 2.0