Städdag



Så skönt med nystädat! :))

Fredag

Äntligen fredag! Inte för att jag har haft en jobbig vecka, snarare tvärt om. Jag har varit ledig och knappt haft något att göra vilket har gjort mig extremt rastlös.. Igår städade jag garderoben, varje gång blir jag nästan äcklad av mig själv att jag har så mycket kläder.. Har en stor sopsäck som väntar på att få komma till Myrorna. 

Ikväll är det inflyttningsfest hos ett par i klassen, ska bli kul att få träffa klassisar och fira att uppsatsen är över! 

Nu ska jag ta tag i mig själv och städa, gå in på stan och sen laga mat. Gruvar mig dock för att gå ut för det är tydligen svinigt kallt idag.. 





Money money money

Jag vet jag är sämst, men jag kunde inte hålla mig från att shoppa lite direkt när pengarna kom in på kontot.. Dessa två plagg vart det, men INGE mer!
 
 

Ny termin

Idag börjar vårterminen! Communicare har dragit igång och vi går mot ljusare tider. Om jag inte har sagt det tidigare så ska jag vara assisterande projektledare under hösten för en konferens som heter Communicare. Jag ser väldigt mycket fram emot vad som komma skall. Idag hade vi vårat första möte och i morgon fortsätter vi planeringen! Känns som att det kommer bli en bra vår! 



C-uppsats

C-uppsatsen är äntligen över!!! Detta firas med ett blogginlägg! Kan inte beskriva vilken frihetskänsla jag har, men ändå med några inslag av tomhet. Känns så konstigt att inte ha några måsten.. Dessutom är jag så nöjd över vårat betyg!! 

Nu blickar jag framåt mot en förhoppningsvis rolig och händelserik vår! 

Ikväll blir det mys med brudarna och i morgon blir det till a fira ordentligt! 

Puss på er alla där ute! 


RSS 2.0