Brist på plugginspiration betyder inte brist på annan inspiration.

 
 

Fikapaus

Heeej heej mina vänner! Sitter just nu i fikarummet på Pagelle. Den här veckan består till största del utav plugg och jobb. Jag har tenta nästa vecka vilket känns riktigt trögt för jag vet inte alls vad jag ska plugga på.. 

I helgen kommer Filippa och Erik! Det ska bli jättekul! 

Idag testade jag ett nytt te som ska hjälpa till att stilla sötsuget.. Lite ironiskt har jag just proppat i mig världens största krämbulle som en kund hade lämnat till oss som fikabröd idag.. Ja jag vet, jag är sämst! 






Aj

Usch! Jag har haft den värsta huvudvärken i två dygn och det går aldrig över!! :( inte ens av värktabletter! Hatar huvudvärk, hatar att ha ont!! 



Aspirinmask

Kör en lite ansiktsmask så här på kvällskvisten. Den består av aspirin och honung, faktiskt en riktigt bra mask. Man blir alldeles len och fin efteråt! :)

Ser fruktansvärt äckligt ut, jag vet!! 






Tisdag

Borde plugga idag.. Men jag tror jag ser en film istället!! Hihihi

I helgen blir det Östersund för mig, Mattias har tydligen fixat biljetter till ÖFKs sista hemmamatch, så det kan man ju inte tacka nej till! Sen får jag träffa min fina Amanda också! Längtar! 

Nu ska vi se vilken film jag ska börja med.. Tror det blir we bought a zoo!



Bananpannkakor

Gjorde bananpannkakor för första gången idag, jäklar vad gott!! Mycket godare än förväntat och fruktansvärt enkelt! Använde bara en banan och 2 ägg. 

Idag blir det plugg hela dagen! Känns inte så kul, metod C är inte mitt favoritämne precis! 






Heeeeeelg

Äntligen helg igen, iofs har jag inte haft en jobbig vecka eller så men det är ändå skönt med helg! I morse var jag uppe tidigt och pallrade mig till gymmet, så himla skön start på dagen, sen vart det lite skrivande på skolan och nu ligger jag hemma i soffan och chillar! 

Ikväll blir det nog lite mys och hemmaSPA med Anna och Elin! Känner att min hy skulle må bra av lite omtanke! 

I morgon blir det jobb en kortis och sen blir det förhoppningsvis lite myskväll med järngänget! 

En härlig och skön helg helt enkelt! 



Social fika!




Hej jag heter Daniela och jag gillar att ta bilder på mig själv





Sälja in sig själv

Hej! Sitter precis och skriver ett två sidor långt personligt brev om mig själv och mina egenskaper.. Är det konstigt att jag inte har några problem med att fylla dessa sidor med bara bra saker om mig själv? Haha! Känner mig smått självsäker och egenkär....
 
 
 
 

Hejhejhej

Hej! Det var längesen jag skrev nu, igen! Jag har inte så mkt att säga kan jag tycka men ska väl försöka ändå! 

Ikväll kommer mamma hit, vi ska göra ansiktsmask, äta sushi och se på film! Och i morgon kommer pappa, då blir det god middag och på söndag blir det till att se hockey i Gävle när brorsan spelar!  




Hejsvej



RSS 2.0