Måndag igen

Nu är det tentaplugg för hela slanten den här veckan, på fredag smäller det och sen ska jag åka hem! Det ska bli riktigt skönt. Idag har vi suttit på skolan hela dagen och faktiskt så har vi hunnit med otroligt mycket med tanke på att vi hela tiden kom på saker som hände i helgen att prata om! haha Jag är faktiskt inte lika nervös inför den här tentan, inte för att jag känner mig mer förberedd eller så men jag känner mig ganska lugn helt enkelt.

Jag gjorde nyss en riktigt god wok som för övrigt räckte till 4 st matlådor, haha. Nu ska jag mest bara slappa och vila hjärnan lite för i morgonbitti kör vi hårt igen. Tur att jag har sån bra plugggrupp, det gör det hela mycket lättare!



Tur att jag ska hem på fredag för jag saknar den här fisrumpan! :)

ooh sometimes I get a good feeling.. yeah

De här hittade jag i min kamera i morse.. Varning för riktigt hemska bilder, haha!





Bevis på en riktigt kul kväll helt enkelt.

Är excited..



För ikväll är det Halloween.. SPÄNNANDE!!

Ikväll är det magosorben och jag som tittar på Idol


Fredag och jag är helt slut..

Ligger i soffan och känner mig helt apatisk! Nu är äntligen alla uppgifter inlämnade och redovisningen gjord, bara tentan nästa fredag som är kvar. Det har varit en fullspäckad vecka med massa plugg, shopping och födelsedagsfirande. I morgon är det Halloween och jag tror det kommer att bli en awesome kväll!

I onsdags hade vi lite överraskningstårtkalas hemma hos mig för Emilia (som vi kom på i sista sekund). Men vi var väldigt diskreta med att gömma tårtan.. NOT! haha jag är så dålig på sånt där, börja typ asgarva så fort Victoria kom innanför dörre så hon fattade på en gång. Fast brukar man inte säga att det är tanken som räknas? JO! :)

Lite bildbevis på att vi slukade nästa en heltårta på morgonkvisten, med det var riktigt mysigt!



Så här ser vi ut när vi har slukat nästan hela tårtan, mätt och belåten.




"I like my money right where I can see it - hanging in my closet"

Aah Carrie vet hur hon ska uttrycka sig om shopping haha. Idag har jag och brudarna varit på vår längtade shoppingdag. Dock hade inte alla fått såna pengar så det var mest jag som shoppade haha, men jag var lika glad för det! Vi var bland annat på Dollar store som öppnade idag, det var mycket folk och jag blev galen på alla efterblivna människor som bara står mitt i gångarna med sina tjocka rumpor och vagnar! I alla fall så shoppade vi alla något där inne (det är ju såå billigt!). Jag köpte lite nödvändiga grejer till lägenheten och lite så tjafs. Efter Dollar store åkte i vidare mot Birsta och där kikade vi in på IKEA för att udersöka deras nyinkommna julpynt. Vidare inne på Birsta gick jag loss på lite "nödvändiga" saker. Lite grejer till Halloween som förresten kommer bli så himla grymt kul! :) Jag älskar att klä ut mig!

Lite av grejerna jag köpte idag.



Den här urgulliga ugglan, hihi jag blir glad varje gång jag går förbi den.




I morgon är det tillbaka till pluggandet som gäller, men jag kommer nog känna mig ganska glad av den här dagen endå! :) Nu ska jag äta lite soppa, orkar inte göra nått mer avancerat än det!

hejdå

Perfect hair.

Kom på att jag har glömt att berätta om ett jättebra köp jag gjorde när jag hade varit hos frissan, Maroccanoil. Det är en olja som man kan ta i håren när det ska torka. Det gör håret mjukt, lent och det blir jättehärligt!! Jag har blivit helt fast i den här produkten! Jag har två andra favorit hårprodukter också. Dust it från Osis och Dumb blonde från Bed head. Älskar båda dessa!



I morgon ska jag och brudarna på en shoppingdag, för i morgon kommer det pengar! Det ska bli så himla kul. Dollar store öppnar i morgon och sedan åker vi vidare till Birsta, det kommer bli supermysigt men jag får se till att inte bli så galen som jag brukar och hålla i pengarna lite ;)

Nu ska jag snart laga mig själv lite tacos och "lyxa" till det lite, mysigt!


Hit it

Ännu en helg har passerat. Mattias bestämde sig i sista stund för att komma hit och hälsa på. Vi har haft en supermysig helg med kebab, hockey, film och mys. Giffarna gick dessutom upp i allsvenskan och det gör mig glad. Vi var på hockeyn när matchen spelades och i periodpaus stod alla där nere och kollade nervöst mot de små TVskärmarna, snacka om att de var spännande sista sekunder. Det ska bli kul att kunna se lite allsvenska matcher nästa år. Då kanske Matte kan komma hit lite oftare och om man har tur flytta han hit, men man ska inte hoppas för mycket! hehe

Idag vart det en pluggeftermiddag på skolan och nu har vi inte mycket kvar på uppgiften, ska bli så skönt när redovisningen och allt är över!

En härligt bra ny låt från Miss Li´s nya skiva.

Enjoy!



New girl

Haha, jag skrattar fortfarande åt den här nya serien som jag kollade på igår. Jag såg tre avsnitt och dom var HILARIOUS!! Exakt min humor! Dessutom kände jag ingen mig sjukt mycket i Jess, Zooey Dechanel, hon var så himla konstig och rolig! Ni måste se! :D

Nu ska jag bara mysa lite till i sängen och sedan blir det eget plugg för hela slanten! Jag ska klara det!!


HAHAHAHA

jag är så nöjd, nöjd, nöjd, nöjd! Kvinnan här är väldigt nöjd!

Jag har precis ätit en jättegod middag som jag lagat alldeles själv! Laxfilé, färskpotatis och en egen fisksås som vart superdupergod! Jag hade fått tips av Emilia hur man skulle göra men så glömde jag såklart att köpa en viktig ingridiens, fiskbuljong. Men då ska ni veta att jag gjorde en egen liten kryddblandning och det vart jättebra! (stolt)

Idag har vi äntligen gjort klart en av de tre inlämmninguppgifterna vi har. Det var så sjukt skönt! Nu är det bara två stycken kvar. Det ska bli så skönt när de är klara och man kan börja tentaplugget på riktigt och bara fokusera på den!

Nu ska jag sätta mig och vara lite duktig och förbereda för min pluggdag i morgon, lägga upp en plan osv.

Adjöken



OJ, snart är det jul!!

"PLUGG"

Idag skulle vi plugga, det gjorde vi, delvis! :) Vi gjorde lite annat också, som den här fina musikvideon. Det tog ca 2 tim och vi skrattade så vi grät, vi hade roligt när vi pluggade helt enkelt! Här kan ni se våran fina film!

Nu ska jag mysna ned mig i soffan och kolla på lite nya avsnitt som har kommit idag!

Mys mys!

Höst = förkylning

Vaknade upp med en extremt hes röst idag och en dunkande huvudvärk, blir nog ingen träning för mig. Brudarna kommer hit för plugg och det är skönt så slipper jag röra mig från min gosiga lägenhet!

Här kommer ett litet tips om ni känner er nere, sjuka eller bara vill bli allmänt lycklig i hjärta då kan ni gå in här! Jag lovar att ni kommer att ha ett leende på läppar sen.

Nu ska jag plugga så vi får något gjort idag!

I love an A.

Fick tillbaka tentorna idag! :D Var så nervös innan men jag fick A (vilket är högsta betyd, för de som inte vet). Jag hade alltså ett ynka litet fel på tentan!? Kan ni förstå? Inte jag i alla fall, jag räknade flera gånger för att se om de hade räknat fel men det hade de inte.. Jag är superduper glad!! :) Nu fick man lite mer lust och ork att plugga vidare på den här kursen som jag tror är lite mer omfattande och dessutom har vi 3 olika inlämmningsuppgifter. Men det skall nog gå bra!

Sitter nu i soffan och myser framför Giffarna som jag hoppas också gör bra ifrån sig idag, hejaheja! Jag vill gå på allsvenska matcher! I morgon blir det dubbelpass träning och sedan kommer pluggbrudarna hit för en ambitiös pluggdag!

Kände för att lägga in en riktigt glad och trevlig bild idag, här är jag med en hunk på Abercrombie & Fitch i NY.


Bloggar från mobilen, hihi

Sitter hemma hos Mattias (det enda stället som jag kan gå in på internet från mobilen!). Jag har varit hos min frisör som är min faster och gjort en helt ny frilla! :) rött hår och en lugg på det, det känns ovant men jag är faktiskt riktigt nöjd! Ni får ett litet smakprov här!

Ikväll blir det kycklingfaijtas, spel och mys hemma hos Tengblads.

Tjingeling!


Bästa filmen på länge!

Jag har varit lite dålig på att skriva i veckan, har mest varit på skolan och arbetat med grupparbetet. Fick även tillbaka betyget från förra grupparbetet och det var ett härligt B. Fösta betyget! Nu går man bara och är nervös för vad man fick på tentan. Idag ska jag och Victoria prova oss på lite Zumba! Ska bli spännande. Sedan blir det lite plugg på skolan innan jag tar tåget hem till Östersund, det ska bli skönt men har hört att det snöar så vet inte om jag är så sugen..

Igår såg jag i alla fall en grymtbra film, den gick rakt in i hjärtat! Jag grät så jag inte kunde andas, värt att se!




Nej nu ska jag äta min gröt och sedan ska det zumbas!

.

Jag har haft en jättemysig helg med gosiga Mattias! I fredags blev det en hemmakväll med kebab och fotboll. Sen i går var vi inne i stan och strosade runt köpte mysmat (krabba och räkor) till middag. Mmmm vad gott det var man kunde inte få nog! Jag älskar verkligen skaldjur det är så galet gott. Efter våran mysiga middag åkte vi hem till Victoria för en riktigt trevlig kväll. Idag har vi verklgen bara slappat. Vi fick lite främmande av Mattias kompis Joel som bor här i närheten. Valle och Erica kikade också förbi efter de hade varit på IKEA och Mattias passade på att åka med dem hem.. Så nu är det tomt här igen. Men det har varit så mysig så.

Nu har jag avnjutit litte soppa och pannakakor. Tänkte att jag skulle fortsätta pillra på en bild som min syster har beställt. I morgon är det måndag igen...


Det är fredag..

Idag är det fredag. Tiden går så sakta men då är det tur att man har några roliga klasskamrater att fördriva tiden med.. Ni kan själva se här!
Ha en underbar och trevlig fredag!

Ååh i morgon..



I morgon kommer den här snyggingen till mig, han till vänste då. Den andra är sån snubbe från Fleet foxes som förövrigt har onormalt stora ögon..

Myyyyyyyyyyyys!! ♥

Brunch



Unnar mig själv en mysig brunch nu när jag inte har föreläsning förns kl 13.15. Lite marmelad att fullbordat det hela men man tager vad man haver. Det var gott i alla fall! Idag ska jag äntligen träna, det blir ett step-pass med min träningskompis Viktoria som förövrigt har varit sjuk (och jag kan inte träna utan henne ;) höhö). Nu ska jag fejja lite inna jag kilar iväg på skolan.

När man har lite att göra


Min favoritsyssla

Håller precis på att förbereda för min favorit syssla. Jag bakar kladdkakemuffins och tänker sätta mig i soffan för att avnjuta ett nytt avsnitt av 90210. Aaaaah det är typ det bästa som finns när det kommer nya avsnitt av alla serier. Sedan ska jag väl börja läsa i den nya kursboken också men "sparar" det till sen hehe. Nu börjar det lukta gott i lägenheten nam nam

Har varit på skolan idag och förberett våra nya gruppuppgift som jag tror kommer bli super skoj. I morgon är det föreläsning med workshop, det ska bli spännande. På fredag kommer Mattias och det ska bli supermysigt! Man blir ju nästa knäpp i huvudet när man saknar någon så här mycket, kommer hamna på psykhus innan det här är över! HAHA

en seg ledig dag

Idag har jag varit otroligt seg och inte gjort något särskillt nödvändigt som jag tänkte att jag skulle göra. Jag sov först till 9, gick upp och kissa och sedan la jag mig och sov till 11.15.. Jag tog mig upp och bestämde mig för att åka in på stan. Handlade lite saker, hade inga hämningar så det blev en del :D Åkte hem värmde lite mat i mikron och såg Greys anatomy. Sedan ringde Pappa och sa att han var påväg hit och vi for iväg och åt på Bite line, då slapp jag laga mat också! Nej jag skulle kunnat gjort mycket andra saker som hade varit mer nödvändiga idag som, tränat, städat eller någort annat hurtigt men nu gjorde jag inte det! Sådeså, mamma!! Så skönt att man bor själv nu och kan bestämma exakt vad man ska göra!

I morgon börjar vi en ny kurs, kommunikation och organisation (tror jag den heter). Det ska bli jättekul, jag har hört mycket gott om den.

Nä nu blir det nog ännu mer slapp och snart de där knasiga fruarna som bor i Hollywood. Fast Gunilla som är mest knasig hon är ju inte änns en fru!? hmm konstigt..









Lite utav min shopping idag. Jag har gått och blivit kär i ugglor se så söta örhängen jag hittade på Gina Tricot idag.

Söndag

Idag har jag och mamma varit ute på Birsta. Jag skulle köpa lite smågrejer på IKEA, en mikro och en elvisp. Så nu känns det ganska fullbordat här i  lägenheten. Vi stannade också till för att handla lite inför veckan så nu ska det bli matlagning förfullt! :D Känner mig annars allmänt seg idag, tror jag ska ladda ner en film och krypa ned i soffan. Bjuder på en bild från mitt kök med lite nytt piff.. Det var roligare att fota det än nån tråkig mikro!!


Dagen efter..

Svampplockning och tentafest. Jag och mamma började gårdagen med att ge oss ut på en svampplockarutflyckt till ett ställe som vi hade fått tips om. Så klart körde vi helt fel och hamnade mitt i en slalombacke innan vi hittade rätt. Sedan tog det inte länge innan vi började hitta trattisar, överallt! Det är så roligt för alla säger att det är värsta svampåret men vi har haft en otrolig otur så igår skrek vi och hoppade av glädje när vi plockade så mycket att det fyller hela mitt matbord!

Vi vart så trötta av skogen och värmen så vi köpte hem asiatiskmat och såg på vänner, innan jag gjorde mig i ordning för min första tentafest. Som var riktigt trevlig med nya mysiga klasskompisar, hoppas att det blir många fler framöver!
Jag sucktar jag mest efter något fett, sött och allmänt onyttigt men orkar inte gå nånstans så det får bli soppa..

Ska ta mig iväg till Nordichallen sen och kika när brorsan spelar hockey kan vara skönt att komma iväg lite! :)

Mamma här har du din efterlängtade bild!:)

RSS 2.0