Mer julfint


Lite julfint

Har försökt få igång lite julstämning i lägenheten men är inte helt lätt med en students plånbok.. Tror jag ska ta en sväng till skogen nån dag för 49:- för en kotte det tänker jag inte betala!

Ikväll blir det julfest så det sjunger om det! Kl 17 kommer brudarna så nu ska jag hoppa in i duschen!

Häjhäj


Önskelista

Danielas önskelista:
 
♥  Balance Me. hudvårdsprodukter.
    Det här är en ansiktstvätt och en dagcreme. Finns på Zalando.se.
 
 
Träningskläder. Gärna ett par kortare byxor och nån snygg rosa topp.
   (Behöver inte vara märkesgrejer).

              
 
 
 
 
Smink. Helst skulle jag vilja ha en bra primer för ögonen och en bra ögonskuggsborste.
   Kan tänka mig fina nagellack och annat smink också! :)
 
 
♥ Shampoo och balsam från Redken, Blonde Glam.
   Gärna de stora flaskorna.
 
 
 
   
 
 
♥ Annars önskar jag mig kläder och presentkort lite här och var! :)
 
 
 
 
 
GODJUL!
 
 
 
 
 

Lååånghelg!

Aah vad härligt med sovmorgon! Såklart blir Mattias avundsjuk och ska väcka mig så att jag är helt vaken innan han går upp..
Igår blev vi klar med en otroligt krånglig och ganska svårt uppgift när det inte fanns någon lärare att fråga.. Men så himla skönt att kunna lämna in den igår så nu har jag en riktig långhelg framöver! I dag tänkte jag städa lägenheten och det kan hända att det blir en och annan julklapp shoppad! På fredag är det Committs julfest, ska bli trevligt fast jag inte fått en gnutta julkänsla än men hoppas att den kanske kommer fram mot helgen.

I helgen kanske mamma kommer och hälsar på också, det skulle vara riktigt mysigt!! Så därför måste jag nog börja storstädningen snart så det är rent och fint nät hon kommer!!

Adjö!

Bildbomb!!

HäääääääääJ!
 
Jag vet att jag har varit superduperdålig på att upptadera nu igen, så där för kommer nu en bildbomb från de senaste två helgerna. Först myshelg i stugan, sen fest i Sundsvall!
 
Enjoy!!!
 
 
HÄÄÄÄÄJDÅÅ!
 
 
 
 
 

Superfrukost inför sista rycket med plugget!


Kämpa kämpa kääääämpa

Suck! Är helt slut i både huvud och kropp. Idag har jag pluggat hela dagen och har precis kommit hem från ett spänningpass med Amanda och Mattias, som hängde på. Jag är så trött på tentaplugget och att jag har panik över hur lite jag kan hjälper inte!! Det var skönt att få vila huvudet ett tag iaf men nu är jag helt slut i hela mig och sitter bara helt apatisk i soffan.. I morgon är sista dagen för plugg och då är det fullt ös, sen tänkte jag klämma in ett bodypumppass också så jag får lite pause för hjärnan innan tentan som är kl 8.00 på fredag..

Efter tentan ska jag hem till Östersund för i helgen kommer äntligen Casper hem! Ska bli kul att träffa honom och se hur mycket han har "utvecklats" av att bo själv så långt ifrån alla, han verkar trivas bra så det är ju skönt! Men man saknar ju sin lillebror även fast han ofta är störig och alltid retar mig!!

Nä nu måste jag återgå till plugget! Wish me luck!


Torsdag

Oj vart lite fel rubrik på föra, haha! Day ska det ju stå!!

Idag gjorde jag mitt tredje träningspass på tre dagar och det kändes bra, nu ska jag bara se till att hålla i det här! Men i morgon blir det vila och lite plugg!

Nu har jag myst ner mig i soffan med tända ljus och en varm filt medan Matte är ute och ränner :p


RSS 2.0