Hetluft, värme, hetta..

Kan man längta mer efter sommar och värme?

Jag trodde du var 30.. Jo man tackar, eller!?

Haha idag när jag skulle ta bussen ner till stan från körskolan så hände en ganska rolig grej. Jag skulle kliva på och som vanligt betalar jag med mitt kort. Jag håller liksom upp kortet för att busschauffören skulle se att jag skulle betala med det och så brukar jag säga "En halv". Busschauffören sneglar på min och småskriker "En halv!? jag trodde du var typ 30!!" jag blir så ställd så jag bara skrattar lite nervöst och går och sätter mig. Sen kan jag inte rå mig för att känna mig lite stolt, men vad ska ajg känna mig stolt för hon trodde jag var 30 och jag har inte änns fyllt 20.. är det så kul egentligen!? HAHA

Just det, jag klarade Fas A i dag! Otroligt stolt!

Sen senast..

Jaha, sen senast jag skrev har det hänt ganska mycket..
  • Jag och Mattias har bestämt (och verkligen bestämt) hur vår resa ska se ut hur många dagar vi skall vara på alla ställen osv. det kommer bli ca 68 dagars resande. För er som inte är insatt så ska vi till Australien, Nya Zeeland, Indonesien (kan bli Malaysia har inte riktigt bestämt) och sist Thailand. Wiiiihooo ska bli superkul!
  • Jag har varit på körskolan för första gången haha och då var jag inte änns där när jag blev inskriven för ca 1 år och 4 mån sedan.. hm ja det var på riden kan man säga men jag är väldans stolt över att jag fick 40 rätt på första försöket på fas A.. körkort innan 20!!!
  • Jag har bestämt att jag ska ha godisförbud.. bestämde det helt på egen hand bara sådär huxflux :) Ganska stolt faktiskt.. dok bröt jag det samma dag men nu är det upptaget igen.. Hade det väldigt svårt idag när jag stod och packade upp godis, de där jäkla sakerna ville alldrig ta slut så jag fick stå där i den söta lukten bland de fina färgerna och plågas... aaah det var riktigt jobbigt.
Ja det var nog de stora sakerna.. i morgon ska jag på min gå på min trevliga teckningskurs, den är faktiskt jätterolig jag ska nog gå fortsättningskursen också.
Nu ska jag sova! God natt god natt och kryss på hatt

Bättre sent än aldrig

Halloj!
I morgon ska jag äntligen ta mig iväg till körskolan.. efter att jag trott att jag varit inskriven i typ 1,5 år men jag vet inte riktigt vad jag har varit. Nu ska jag i alla fall dit med Amanda och sedan ska vi ta oss lite lunch och efter det ska jag jobba sen ska jag även spela match i morgonkväll. Härligt att man kan hinna med så mycket på bara en dag :)
Ska träffa den här snygga bruden i morgon! TREVLIGT!

There's a first time for everything

Åh nu har jag äntligen efter många om och men skaffat mig en blogg.. hur många år har det tagit 2-3? jaja nu är jag äntigen här i bloggvärlden. Vet dock inte vad jag ska börja att skriva om, är inte riktigt på humör idag eftersom jag var tvungen att jobba hela dagen, fast det här skulle vara min första lediga helg på väldigt väldigt länge.. grr! Dessutom bestämde sig solen för att titta fram också idag det kändes jättekul när man satt inne i kassan!! Jo för er som läser och inte känner mig så jobbar jag på ICA ( haha kom just på att jag förmodligen har typ en läsare eftersom ingen vet att jag änns har blogg).

Ganska komiskt jag hatar när folk skriver långa texter, jag orkar aldrig läsa då och nu sitter jag och skriver jätte långt. TYPISKT! jaja bör väl sluta men vad gör man när man har en tönt-pojkvän som sitter och spelar nintendo (Donkey Kong) då måste jag ju sysselsätta mig så jag inte får nervsammanbrott!!

Adjö


haha drog en chansning har Mattias dator och kunde inte se vilken bild det var men den här fina Fish and Chips-tallriken åt vi när vi var i London för några helger sen :)

RSS 2.0