Latsidan

Ååh vad dålig jag är att skriva nu! Både här på bloggen och på min slutrapport!! :( den ska in på fredag och jag kommer ingen vart.. Kanske har man redan lov i huvudet? Nu ska jag cyckla på min nya cyckel till skolan för ett sista möte med Chaplin! :D


Öka takten sista kvarten..

Nu är det inte länge kvar av den här terminen och sen är det sommar!! På torsdag är det Communicare och det har gått så sjukt sjukt fort! Det har varit både roligt och kämpigt ibland men jag är övertygad om att de här två dagarna kommer bli awesome!

Idag fick jag nog ett jobb också, på en klädbutik för lite "äldre damer" här i Sundsvall. Är så himla lättad över att ens få något jobb! Som jag har kämpat och sökt kanske 1000 jobb. Så det ska bli jättekul att jobba där och hjälpa alla små söta tanter! hihi.

Idag tittade solen fram också så jag hoppas att vädret är här för att stanna nu!


Rusk

Oj jag är lite dålig på att uppdatera men det händer inte så mycket egentligen. I helgen var Mattias här och det var jättemysigt såklart! På onsdag åker jag hem också så det ska bli kul! Men annars är det inte så mycket, det är sämst väder och det gör mig less och sur. Jag söker jobb förbrilt men än så länge ingen tur..


Här kommer en fin bild på mig och Emilia ♥


Våren är här.. I think!

Det är sol och klarblå himmel!! Jag hoppas att det håller i sig och blir lite riktig vår ute nu! Fast jag skulle väl inte bli förvnad om det blir skitväder igen..
Idag tänkte jag gå till skolan för vi börjar inte förns kl 13 och sen blir det nog en powerwalk med Anna i finvädret i eftermiddag! Man måste ju passa på.

Annars händer inte så mycket, jobbar på med Communicare och nu är det bara drygt 2 veckor kvar!! Det är helt sjukt hur tiden har gått så fort! Jag blir hyffsat stressad av det eftersom jag inte har något jobb ännu och inte kom in på den sommarkursen jag sökte.. ahh! Hoppas bara att jag har lite tur med det framöver!!

Nu ska jag äta en lång frukost och kolla på Gossip girl! :D

HAHAHA en sittande groda!


RSS 2.0