Sommargrillning

Grillat!! Det är nog det bästa jag vet! Har precis kommit hem från en kväll med grillat, sol och bra sällskap, kan inte bli så mycket mer sommar än så!


Vilken dag

Idag har jag varit ute i solen och pluggat nästan hela dagen! Är helt slut av solen men ändå så lycklig av att det är fint väder! Och snaaaaart åker vi till Turkiet!! Är så lycklig och jag längtar såååå!

Men nu är jag utmattat i soffan, inget mer plugg för idag!


På bloggen får man skriva att man tränat

Satan vad svettigt jag blev, det är ju svinvarmt ute och ingen vind som fläktar, går ju int att springa då heller!!
Klarade bara 4 km och gick resten hem.. Det droppar fortfarande.. Dripp dropp dripp..


Sommarkänslor

Igår bjöd pappa mig och Mattias på middag. Vi gick till den nya uteserveringen som finns på torget. Så himla god mat, mmmmm! Solen sken och vi njöt!
 
Ikväll blire middag med tjejerna och jag hoppas på en plats i solen!
 

Shoppingspree

I fredags gick jag lös på Birsta City!! Shoppade som aldrig förr men la inte ut särskilt mycket pengar, jag hade några presentkort och även någon kupong så jag kände mig som en crazycuponlady men jag var nöjd ändå!!

Här är lite av de som jag shoppade, det vart även en hel del färgglada toppar som kommer vara snygg på min bruna kropp om ca 2 veckor!! Weeehååååååå!


Lycka

 
As we grow up, we realize it's less important to have lots of friends, and more important to have real ones.♥

Räkfrossa

Jag är redo för räkfrossa!!! Smaskelismaskens :))


Freeeeeedag

Idag är jag ledig och det ska bli en helt fantastisk dag idag!!!


Hej hej

Hej Susanne!


Bra helg!!


Bästa mysigaste dagen på lääänge

Haft en så himla mysig dag med de här bästa brudarna som jag tycker om så mycket!!

Frukost på IKEA, shoppingrunda, loppisrunda, sol vi en sjö, tårtbuffe i solen m.m

Blir så lycklig av sådana här dagar!


En kväll på landet

Hade en riktigt mysig grillkväll i Matfors i går!



Lördag, regn och serier

Igår var en riktigt mysig dag, jag gick och tränade för första gången på ett tag vilken var otroligt skönt! Jag körde ett ganska hårt benpass som jag definitivt känner av idag.. Efter det gick jag och köpte mig en riktigt god räksallad på BIM, mumma! Väl hemma gjorde jag som vanligt allt för att slippa plugga.. Städade, piffade i min string hylla, såg på serier och en hel del annat!
 
På kvällen var Anna här på middag och lite vin, supermysigt, vi hamnade inne på Svenssons och hade det riktigt trevligt tills en man följde efter oss ut och tog tag i Anna arm och ville ha henne Facebook.. Jag vart rädd som vanligt! Usch vissa tror att de kan bete sig hur de vill...
 
Nu ligger jag i soffan och kollar på regnet. I eftermiddag ska vi till Amanda i Matfors på grillkväll så jag hoppas verkligen det spricker upp fram mot kvällen!
 
Nu ska jag se lite serier och göra det som jag är bäst på.. lata mig i soffan!! MOahhahahaha!
 
 
 

Pastellköket

Igår var vi hemma hos Suss kompis Emma som säljer en massa fina köksgrejer och annat fint! Gå in och kolla på pastellköket.se, det är dessutom riktigt bra priser!!


Kan inte riktigt förstå att det gått 6 år sen du lämnade oss.. Jag saknar dig lika mycket än och blir fortfarande lika glad när du hälsar på i mina drömmar! ♥ Sofia
 

RSS 2.0