Back to reality

Sitter i bilen med pappa påväg tillbaka till Sundsvall. Det har varit en lång och händelserik helg. Det började i fredags med att vi var på revyn med Mattias familj, den var rolig, sen träffade jag mina gamla gymnasiekompisar efter det och vi hade en jättetrevlig kväll! Det var jättekul att träffa dom. På lördagen var jag lite sliten men pallrade mig upp och for iväg på fotbollscup, väldigt oväntat och väldigt kul! Jag var lite ovan och seg men tyckte att jag skötte mig helt OK för att inte ha tränat på ja.. jag vågar inte ens säga hur länge! På söndagen hade jag och Mattias lite kvalitetstid och senare hade dom innebandy och jag fick den stora äran att sitta i sekretariatet! Igår blev det plugg för min del och sedan lite träning med mamma och Matte! Ja och nu sitter jag här! Har bara kommit till Brunflo än för pappa ska jobba på vägen ner. Det ska bli ganska skönt att komma tillbaka!

Ja just ja jag åt den här fina apelsinen idag!


I'll see you soon

Sitter i köket med en kopp te och böckerna till den här kursen. Jag hade ju lovat mig själv att jag skulle vara duktigare med pluggandet den här gången men icke. Nu är det drygt en vecka kvar till tenta!! (Jag tänkte skriva 2 men kollade precis i almanackan och såg att det var nästa fredag, hjälp!) Tur att alla säger att den här tentan är ganska lätt och lite av det här har jag ju läst tidigare på gymnasiet. Jaja jag ska sluta göra annat och konsentrera mig nu!

I och för sig är det ganska svårt att konsentrera sig när jag vet att jag snart ska få träffa Mattias! Jag saknar han väldigt mycket speciellt så här dagarna innan!

Nä nu ska jag minsann plugga lite till innan lunch och så jag hinner med att träna ikväll.


Time flies by

Oj vad tiden har gått fort idag fast jag bara varit hemma och pluggat. Går fortfarande lite trögt med mina ideer för nu är jag istället inne på försvåra grejer och jag blir väldigt lätt kräsen märker jag. Jag tänker "Nej det kommer inte duga" eller "Det är inte tillräckligt bra.." på var och varannan grej jag kommer på! Nu får jag ju skärpa mig!

I morgon är det tidig skoldag sen tänkte jag kila förbi gymmet och efter det ska jag vaccinera mig inför resan som det nu bara är 37 dagar kvar till!! Yaay!

På torsdag åker jag hem för helgen och då får jag äntligen träffa Mattias! Nu har det gått allt för länge!
På fredag ska vi på Revyn som vi fick i julklapp, det ska bli roligt att se vad de hittat på för kul i år. Får se om jag hinner med nån träff med min fina vän Amanda också, skulle vara toppen på en bra helg!


I love it!

Sitter och brainstormar med mig själv inför vår nya uppgift. Vi ska göra en trycksak med massa typografiregler. Det är så himla kul med den här kursen och jag ser fram emot att sitta och jobba med den här, bara jag kommer på någon bra ide!! Just nu har jag fastnat lite i ett för fegt tänk tror jag.. Ska söka vidare efter inspiration! See ya!


Tonight

Ska snart iväg på vinkväll hos Rebecka, ska bli riktigt mysigt!



Jag hittade äntligen ett halsband, som jag har letat. Jag älskar det redan ♥

Det gör on att veta, lika ont att undra

Idag hade vi ingen lektion, så då blev det en fika på stan och sen två 30min pass på Helex. Åh jag känner mig så grym att jag äntligen har hittat min självdiciplin, har liksom varit dålig på den fronten innan!! Nu ska jag bara hålla i den resten av mitt liv hehe.

Kort inlägg idag, borde städa och diska men har ingen större lust..


Aah!

Kännslan av att komma hem från en heldag på skolan och veta att det har kommit minst fyra nya avsnitt av alla min serier som jag följer är ju bara helt underbar! Jag firar att vi nyss börjat en kurs och jag har inget som jag "måste" plugga med att titta på alla fyra avsnitt i rad!! Yaaayyy!






Nu ska jag drömma mig bort..

See you later!!

En bra dag

Idag har varit en bra dag! Förutom att jag var lite trött i morsen så var det väldigt roligt på skolan idag! Äntligen något som jag kan och tycker är så intressant, vår nya kurs typografi och form. Ska bli så himla kul med den här kursen att jag knappt kan bärja mig för at
t gå till skolan i morgon! Känns skönt att ha en sån här kurs just nu när jag har lite andra oroliga tankar i huvudet.

Jag har varit och tränat idag igen och är otroligt stolt över mig själv att jag tycker det är så kul och lättsamt, jag har till och med bokat tid med en dietist (det ingick i mitt avtal), det ska bli riktigt spännande faktiskt! Så nu mår jag riktigt bra fysiskt och det tänker jag fortsätta med!






When you're down and troubled, And you need some loving care
And nothing, nothing is going right.
Close your eyes and think of me, And soon I will be there
To brighten up even your darkest night ♥

Kände mig lite sentimental också, Godnatt!

Nu är jag tillbaka på banan!

Ja det tog några dagar att ta sig tillbaka från tentadepressionen.. I torsdags testade jag men lite shopping för själen men blev nästan ännu mer less för att jag knappt hade pengar. Visst, jag fyndade lite ändå! Sen blev det fredag och då var det förfest hemma hos mig, (fredag den 13:e) hur skulle detta gå? Men det gick bra och det var väldigt trevligt! Jag blev av med mina små champagner som jag haft kvar sen studenten, haha skönt! Men fortfarande låg den där jäkla skittentan och gnagde i huvudet. Känslan av att man kanske inte har klarat den och måste sätta sig in i allt igen är så otroligt jobbig! Så igår nådde jag jag botten, haha. Jag låg kvar i sängen HELA dagen, orkade inte ens städa undan alla flaskor och burkar som stod överallt. Jag tror jag såg fyra filmer, tre avsnitt av olika serier och sås sov jag lite.. Det kan man väl kalla för botten!? Men idag såg jag ljuset! Jag sov ut, klev upp kl 10, tog på min träningskläderna och drog på gymmet. Jag var dessutom skitduktig på springbandet med tanke på att jag inte tränat på ungefär aslänge! Tränade drygt en timme sen gick jag in mot stan för att handla och ja jag handlade, en massa nyttiga saker till nyttiga recept så nu ska jag bli riktigt fit till Thailand. Jag har 45 dagar på mig! Det roliga med det här är att just nu känner jag mig bara allmänt lycklig, glad och har knappt en tanke på tentan. Den känns dessutom inte lika jobbig längre, blir det omtenta så får jag väl göra den då!


Kram på er alla där ute!



Aah Thailand, längtar såå! ♥

Long time no see

Nu är jag tillbaka i vardagen igen! Har varken haft tid eller lust att skriva något förns nu. Jag har pluggat till den värsta tentan någonsin och nu skrev jag den igår.. Har ingen aning hur det gick men tanke på att jag gissade på mer än hälften av frågorna men jag hoppas så innerligt att jag klarar den!! Äsch nu vill jag bara glömma den och gå vidare!

Vår nästa kurs börjar inte förns på måndag så nu har vi några dagars ledigt, så idag vart det lite shopping på Birsta med Emilia! Mest så fyndade jag, bla en kökshanduk med en uggla på! :D

I morgon blir det förhoppningsvis tenta fest så vi får fira ordentligt att den är gjord!! Tills dess ska jag bara ligga och slappa och inte göra någonting!!


RSS 2.0