Nu är det dags!

Värme, sol, sommar här kommer jag!! Äntligen ska jag få min semester, det ska bli så otroligt skönt. Dock ser det lite oroväckande ut med askmolnet men jag håller tummarna på att vi kommer iväg ändå. Idag hade vi nyöppning/kundkväll på jobbet, det är hel renoverat och fint. Jättekul med nya och fräscha grejer.
Nu måste jag fortsätta packa!! ADJÖÖ med er!
PUSSS

Härligt!

Ligger och drömmer mig bort till min och Mattias långresa, jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag ser fram emot den. Först ska vi till Nya Zeeland och se lite stad, natur och Sagan Om Ringen. Sedan ska vi bege oss upp till Sydney, sola bada och se vad som faller oss in. Efter det ska vi åka över till andra delen av Australien nämligen Perth och där ska vi kolla runt lite vart jag bodde och allt sånt, kanske träffa en och annan vän. vi kommer ju också göra andra roliga saker där såklart. Efter Perth och Australien ska vi åka upp till Thailand och där ska vi bara njuta och leva livet. Sola bada slappa på de underbara stränderna och kanske också lite shopping. Det är våra (eller mest mina) planer inför resan såhär långt, det kommer nog ändras och läggas till ännu mer men i stora drag ser det ut så här. åååh jag längtar så fruktansvärt mycket!!
Ahhh, finns det något härligare?

Kursträff i Sundsvall

Men allvarligt!!!? hade nyss skrivit ett superlångt inlägg och så bara försvann det.. aarhg!
jaja, jag ligger iaf på hotellrummet och väntar på att mattias ska köra hit från Östersund. Har varit på första delen av den sista kursträffen. Man känner sig så vuxen när man knallar omkring på campus, det är som en lite sagoby. Jätte mysigt tycker jag. Däremot något som inte är så mysigt är att jag har nya skor och extrema skavsår! Usch det gör så himla ont, jag var tvungen att gå på tå hela vägen från campus till stan haha kände mig jätte löjlig.
Ikväll ska vi bara mysa och gå ut och äta någonstans jag får använda mina skavsårsplåster så jag slipper trippa som en ballerina på stan.

jag vill jag vill jag vill

Åh om inte jag får åka till Turkiet på Onsdag så vet jag inte vad jag tar mig till! Jag har sett fram emot värme så himla länge.. ååh.. jag vill jag vill jag vill åka!!




Typiskt att må dåligt på sin lediga dag..

Idag är jag ledig, i morgon också föresten sen jobbar jag torsdag och sedan är jag ledig ända till måndag tror jag. Det är både skönt och inte, jag vill ju inte helt plötsligt stå utan pengar sådär i maj.. jag åker ju också till Turkiet vilket betyder att jag är ännu mer ledig.. hm inte så bra!

Idag tänkte jag i alla fall jobba på min uppgift B. (Som ska vara inne i morgon kl12.00) Jag är så himla dålig på att komma igång, skjuter alltid upp det till dagen innan. Men nu har jag lite bättre framförhållning än sist som var en halvtimme innan den skulle lämnas in. Usch jag får sluta vara så lat!
Jag ska också iväg och ha körlektion idag, det är kul! Sen ikväll har jag min teckningskurs som vanligt, det är också kul!
Föresten mår jag illa :( haha det var ju det jag skulle skriva om men det var ju inge KUL!

Hard work

ojojoj, har jobbat otroligt mycket den här veckan nära 40 timmar tror jag :) men det är ju toppen med tanke på att jag behöver mycket pengar till min långresa. I onsdags jobbade jag och Amanda till och med över. var hemma 00.15. Det är mycket som ska fixas på ICA nu så här innan nyöppningen. Jag tycker det ska bli väldigt spännande, synd bara att jag åker till Turkiet samma dag som vi öppna. Men vet ju iof inte hur det blir nu heller på grund av den den där fjökullvulkangrejen. TYPISKT när jag äntligen ska få lite värme!
Annars har jag hunnit med att träna fyra pass av sex den här helgen och har även haft två körlektioner i veckan. Känns kul att man hinner med så mycket i livet haha ja har också hunnit shoppa lite sommargrejer. Jag blir glad av att shoppa sommar grejer.
I morgon är det jobb igen 11-18, men sen blir det nog två dagars ledigt (tror jag).
Nä nu får det vara slut på dumheterna och kylan!

Tusen och en natt..

Det här är ett event anordnat av Frösö IF Dam. Det är en kväll full med underhållning, bland annat en modevisning, musikcafé, Ständut Blakk ska spela och mycket mer. Det kommer att finnas ett lotteri med riktigt fina priser och det menar jag verkligen. Biljetter köper man av oss som spelar i Frösön eller också i insläppet.

Ni är alla välkomna!

En ganska härlig dag ändå

Idag har jag jobbat 10-18.15. Jag började med att kila över till Fotoposé för att bli fotad till några bilder som ska hänga inne på ICA.. Ja, så klart glömde jag att vi skulle fotas så jag sov med blött hår och såg ut som en halft torkad dränkt katt när jag vakna. Försökte styra upp håret samtidigt som jag skulle äta frukost och sminka mig på en sisådär 25 min.

Resten av dagen gick ganska fort, det fanns mycket att göra på jobbet nu när vi bygger om och det är alltid skönt att ha något att göra för då går tiden fortare. Jag blev dock ganska irriterad på all som var tvungna att gå igenom dörren från ICA till Lekstuga och Tehuset. Det är nämligen ett larm på den dörren nu så varje gång nån öppnar den så tjuter det. det är inte många som verkar fatta att den dörren ska vara stängd även fast den är stäng, det sitter många lappar på båda sidorna OCH just det att det tjuter när man öppnar dörren. HAHA vet inte hur många gånger den tjöt idag!
Sen då när jag skulle hem så gick bussen 18.20 och den missade jag så då gick jag upp till Mattias på hans jobb och satt där till nästa buss gick men det måste vara nått fel på min klocka för den bussen missade jag också. Så återigen upp till Mattias och efter en halvtimme tog jag 2:an till Lugnvik och gick hem.. Pust!
Men nu när jag väl är hemma har jag massa mysiga serier framför mig! Känns som en skön kväll och ledig i morgon också, kan det bli bättre? Mums!

Adjö

Beställde bikini igår på HM :) Åker till Turkiet den 28 April

Latare än latast

Nu har jag snart varit ledig i två dygn, skönt tycker jag. Men vad har jag då gjort? Det ända hurtiga under dessa två dagar var när vi igår gick in till stan för att hyra filmer som vi har sett. Annars har jag legat i sängen, soffan och fåtöljen, jätteskönt men man blir sååå seg! och sen finns det inget jobbigare än att gå upp för att jobba i morgon. I och för sig börjar jag inte förns 12 haha så visst är jag otroligt lat som gnäller och dessutom efter en seg helg som denna HAHA


RSS 2.0