Mattias kom in på Journalistik!!


Jippieeee!! Åh vad glad jag är!!!


Nu är jag pågång!

Vad säger ni om mina frekventa uppdateringar!! aah ahh bra va? Idag har jag kört ett 30 min spinningpass plus lite styrka på det! I'm on my way, jag känner att det blir lättare för varje gång och snart är jag över tröskeln!

Igår hade vi introduktion för nollningen och det var riktigt kul att träffa alla classmates igen! Ikväll kör vi en kick-off så nu är det full rulle 2 veckor framöver..

Pöss!

Här är en bild på Filippa, Casper och mig när vi var på Orust.



Shoooooppiing!

Det blev en del shopping idag ändå! Men har man fått slutlön så har man! ;) hehe
Det blev bland annat en skitsnygg skinnjacka från Sisters, märket är Rock n Blue, den kommer garanterat vara med mig några år framöver! Sen köpte jag ett par coola djurmönstrade skor och lite roliga bastoppar.
Jag köpte även en B&B creme så nu får vi se "what all the fuss is about".. Det slank med ett torrshampo också!

Eftermiddagen har jag ägnat åt att tvätta en hel drös med kläder så nu känner jag mig snart redo för skolstart!
I morgon har vi fadderutbildning för oss som ska vara faddrar under nollningen som kommer pågå i två veckor, det ska bli riktigt kul! :)

Gooooodmorgon!

Idag blir det stan en sväng sedan gymmet! (I'm starting my new life...för 511556:e gången!)

Seeyaa!

Myshelg i Sundsvall!

Sitter i soffan i Sundsvall med Mattias! Det är alltid så mysigt när han är här! :) Nu är det en vecka kvar tills skolan börjar och tyvärr en vecka kvar till vi får veta om Mattias kommer i på Journalist eller inte.. Jag hoppas hoppas hoppas!

Det blev en lite kortisuppdatering idag! Tjingeling!

Oops har visst haft lite sommarlov!

Hej och förlåt ni få personer som följer min blogg! ;) Jag har varit otroligtdålig och lat på att updatera nu i sommar! Ja vad ska jag säga det har ju inte hänt överdrivet mycket. Jag har jobbar på Pagelle vilket har varit riktigt roligt och till och med givande. Det har varit ett superbra sommarjobb för mig! Jg hoppas jag får komma tillbaka och jobba lite mer. Sen har jag försökt hännga så mycket som möjligt med brudarna i Sundsvall men nu har det varit dåligt med det på slutet så jag har lite abstinens, men snart drar skolan och allt igång igen och då får jag säkert en rejäl dos! ;)
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer spännande saker i sommar, jag var på Orust några dagar och firade mormor och Everts 70-årsdag vilket var riktigt trevligt! Åt de godaste kräftorna och krabborna MUMS!
 
Ja just det jag har ju klippt av mig håret, haha, det är en viktig punkt för sommaren! Jag var så less på det långa håret, dock blev det en aning för kort men det växer ju så snabbt ändå! Det känns bra faktiskt!
 
Nä nu får det räcka med uppdatering snart börjar skolan och jag längtar faktiskt, jag lovar att uppdatera mera! ;)
 
 
 
Just det jag var på bröllop också, typ det finaste bröllopet någonsin, det var jättefint och roligt! Jag agerade kameraman och fick till en härlig bröllopsfilm på hela 2 tim!
 
Pöss
 
 

RSS 2.0