Hejhejhejhej

Jag är dålig på att blogga nu! Har fullt upp med praktiken och så ska vi flytta till helgen!! :D

Hej då


Vilken vecka

Den här veckan har det hänt så mycket så jag vet inte var jag ska börja så jag inte glömmer något...
I onsdagskväll fick vi reda på att vi fick lägenhet som vi har tittat på!!!! Så någon gång under Mars blir går det ett flyttlass från Hellbergsgatan till Storgatan!!! Jag är så fruktansvärt glad över det här!!!

Sen har vi torsdag, Alla hjärtans dag. Det var bröllop på Birsta City och jag och Elina hade fullt att stå i hela dagen! Men det var kul även om det var stressigt! Tyvärr var jag tvungen att åka fem minuter innan vigseln för jag skulle på mysmiddag på Invito! Jättegod mat! Jag och Mattias firade våra 7 år och vi hade jättemysigt!

Fredag var det först en del att fixa på praktiken sen vart det direkt hem och fixa sig innan Suss kom och hämtade mig för hennes födelsedagsfest. Jag hade otroligt roligt på festen, längesen jag hade så kul faktiskt! Dock mådde jag ju därefter på lördagsmorgonen men gick som tur var över innan mamma kom så vi kunde ta en sväng på Birsta och senare åt vi god tapasmiddag på Saffran!

Nu ska vi ta en promenad i det fina vädret!!

Hoppas jag fick med allt viktigt! Det har varit en riktigt toppenvecka med andra ord!


Lunch

Häj Hääj! Jag sitter och äter lunch i min ensamhet för all är på möte i Lund. Men det gör inget för mig, det är ganska skönt att vara ensam. I morso kände jag mig så viktig när jag strosa genom korridoren och jag låtsades att jag var en väldigt viktig person som jobba på en topphemlig hemlighet! :)) (crazy, jag vet) men när man inte har någon att prata med då börjar mina tankar sådär, ja som att jag är med i en film eller olika filmsekvenser! Det är kul prova!

Förresten så har jag ätit den godaste pastan i mitt liv! Den från Waynes, jag dör av njutning när jag äter den! Gud alltså!

Nä nu ska jag fortsätta mig hemliga arbete (kuponghäften) hehe! Tjing!


.


Söndag, tankens dag

Oj! Vad djup rubriken blev. HAHA! det var inte meningen, men jag har tänkt otroligt mycket hela morgonen. Filosoferat om framtiden och en hel del annat, men jag tänker att det blir så när man är ensam. Det är alldeles tyst och ingen att prata med och extremt mycket tankar, tillslut blir det så att jag sitter och har en liten konversation med mig själv i huvudet. Ibland kan jag till och med argumentera varför jag tycker vissa saker eller varför jag gör skaker på ett visst sätt. Hm börjar jag bli galen? Nä inte än iaf..
 
Jag tänkte att jag skulle skriva lite om min praktik och vad jag gör på dagarna, är helt slut när jag kommer hem så det blir inte mycket bloggande på helgerna dock.. Men jag är som sagt hos Centrumledningen på Birsta City. På måndag inleds den fjärde veckan och jag blir seriöst stressad av att tiden går så fort, jag blir rädd att jag inte ska hinna njuta och ta in alla intryck jag får varje dag. Hittils har jag redan fått vara delaktig i en hel del olika grejer, allt ifrån sätta upp dekorationer, vara med på möten, utforma trycksaker, jobba med hemsidan och en hel del andra grejer. Den senaste veckan har det främst varit trycksaker som jag har jobbat med, jag håller på att utformar två stycken brorschyrer och det tycker jag är jättekul för jag har fått relativt fria händer men utifrån deras grafiska profil såklart! Annars jag har varit på en del möten i veckan och en hel del planering inför 5års jubileumet i slutet på mars. Det känns faktiskt riktigt kul att få vara med i en hel process med planering av ett så stort event. Jag ser otroligt mycket fram emot vad de kommande sex veckorna har att erbjuda!
 
Mycket av mina tankar idag har varit om lägenhet och flytt, jag hoppas så innerligt att vi får lägenheten så att vi kan flytta in till stan! Jag har suttit och fantiserat om hur jag skulle vilja möblera och dekorera och så vidare.. Jag vet att det är dumt att göra det innan vi fått lägenheten men jag kan inte hjälpaaaaa! Gaaah!
 
Titt så fint!
 
 
 

Lägenhetsvisning, pressmeddelande och skor

Hej!
 
Idag har jag skickat in mitt livs första pressmeddelande. Det handlade om att ett bröllop kommer hållas i Birsta City på Alla hjärtans dag. Det skickades in idag och redan nu kan ni läsa en artikel om det här. Det ska även ha varit flera tidningar som hört av sig och är intresserade av att skriva om det! Hihi känns lite kul även om det är en speciell nyhet så har ju jag skrivot pressmeddelandet!
 
Efter praktiken idag åkte jag och Mattias på lägenhetsvisning mitt i stan och vi är såååå sugna på den lägenheten, visst är den dyrare än den vi har men läget är ju väldigt viktigt för oss! Så därför vill vi bara ha den nu nu nu!
 
Idag fick jag också mina Vagabondskor som jag har beställt, skit snygga och på halva priset..Yaaay!
Längtar till i morgon då jag kan använda dem!
 
Nu ska jag se lite serier och läsa tidninge, mys!

Här jobbas det

Häääääj hääääääj!


Måndag måndag

Sitter i fikarummet och väntar på att de andra ska komma, har ett lite dilemma med bussarna att antingen är jag jättetidig eller 10 min sen.. Ibland tar jag den sena men känns inte riktigt bra fast de har sagt att det är ok!

Vart inte så mycket inlägg förra veckan, jag får skylla på att jag är totalt tom i huvudet när jag kommer hem..

Förra veckan var det en hel del möten, jag tycker faktiskt det är riktigt kul och intressant att se hur det går till! :)

Ny får vi se vad den här veckan kommer me! (Ett litet rim)


RSS 2.0