En jobbig jul!

I morgon är det julafton och den här veckan har jag inte haft särskilt mycket tid att få någon julstämning för jag har faktiskt jobbat, VARJE dag! Jag har varit på skolan mån-fre och idag var jag tillbaka på ICA! Det har varit kul att jobba men väldigt påfrestande, jag har varit så sjukt trött och inte haft en sekund över för att plugga.. Börjar få lite smått tenta ångest men trycker snabbt bort den för att koncentrera mig på julafton.

I morgon blir det julmys och lunch med småkussarna, sen blir det Kalle och middag med familjen och Mommo och Evert! :D Efter det blir det nog en tripp upp till Mattias familj också.

Jag ser fram emot en riktigt mysig jul!

God jul på er!


Hem ljuva hem..

Nu är jag hemma i Östersund för julfirande. Kommer vara hemma i ca tre veckor, såå härligt! Dock måste jag plugga eftersom jag har tenta direkt när jag kommer tillbaka men det vill man ju inte tänka på nuuu!


It's looking up

Nu mår jag mycket bättre, vilket måste betyda penicillinet fungerar och att det var halsfluss. Skönt för körtelfeber han man tydligen bli fast med en längre period och det har jag varken tid eller lust med!

Idag började en ny kurs. Vi kommer läsa den här kursen över jul så därför har vi alla föreläsningarna den här veckan så att vi ska kunna vara "lediga" över jul. Sen är det tenta den 11 jan. Så på torsdag åker jag hem för julfirande! Det ska bli skönt att komma hem lite och slappna av!




Hit åker jag och min släkt den 29 Feb och stannar i hela två veckor!
Aaah jag längtar..




Godkväll!

Halsfluss eller var det körtelfeber?

Jaha då var det sagt. Jag har förmodligen halsfluss eller så kunde det vara körtelfeber sa doktorn. De gjorde ett halstest på mig som var negativt till halsfluss men hon sa att man inte kunde lita på det där provet så hon trodde ändå att det var halsfluss eller så kunde det även vara körtelfeber men det skulle vi märka om inte antibiotikan jag fått hjälper inom 2-3 dagar!! Bra doktorn!



Så ja jag blir sängliggandes i morgon också men på fredag då måste jag banne mig må bättre främst för att det är Maggio men också för att vi har ett obligatoriskt seminarium..

blää (Varning för ett tyck synd om mig-inlägg)

Alltså finns det något värre än att vara sjuk!?! Ja det är klart att det finns... Men det är jävligt trist, jag blir så arg, ledsen, sur och helt uppgiven när jag är sjuk. Dessutom är det ännu värre när man är ensam! Den enda männskliga kontakt jag har haft är kvinnan i kassa på apoteket som kollade på mig lite konstigt när hon fick höra min grodröst som jag har fått för att min hals är såpass svullen så att det låter som jag har en permanent bubbla i halsen... Blää

Usch näe.. det var längesen jag var så här sjuk! Fjärde dagen som jag har feber idag och visst så har det blivit lite bättre, nu kan jag iallafall halvsitta i soffan! Jag knapar ipren som alldrig förr och om jag glömmer att ta en ny så blir jag så kall och skakig att jag knappt kan resa mig och ta en till! Ja, det är synd om mig!!
Det är heller inte så kul när man vaknar i en stor jäkla blöt pöl och tror att man har kissat på sig men det är faktiskt en pöl av svett! Ja men då ska man ju vara glad för att när man svettas så betyder det att febern är påväg att sjunka och sen kommer man på att man tog en tablett i sömnen för några timmar sen för att man inte kunde svälja och knappt andas!

Nä nu du din fula sjukdom, försvinn!!! Jag SKA på Maggio på fredag!

sjuuuk

Fy faan, det var länge sen jag var så här sjuk!

plöggglögg

Idag var det plugg för hela slanten, tänk att man kan bli så trött i huvudet bara av att sitta och kolla igenom böcker och anteckningar. Nej nu tänker jag inte ens slänga ett öga på böckerna förns i morgonbitti. Det får gå som det går!

Nu ska jag istället lyssna på Julradion och käka tomtegröt!

RSS 2.0